• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trivundža: Sve je još u našim rukama

Kapiten Borca m:tel priznaje da su Banjalučani odigrali u Ljubuškom najlošiju utakmicu sezone, ali ističe da je trka za titulu još u njihovim rukama.

 Trivundža: Sve je još u našim rukama Izvor: MONDO

Borac m:tel doživio je u srijedu poraz od Izviđača u Ljubuškom 29:24, što je bio prvi poraz ekipe Jovice Cvetkovića u Ligi 6, poslije pet vezanih pobjeda.

Kapiten Banjalučana Srđan Trivundža u razgovoru za MONDO rekao je da ovaj poraz nije uzdrmao ekipu u borbi za titulu jer je sve još u njihovim rukama, iako priznaje da je izdanje u Ljubuškom bilo najlošije izdanje Borca ove sezone.

"Nije to ni toliko iznenađenje jer smo znalid a će Ljubuški odigrati jednu kvalitetnu utakmicu poslije one utakmice u Banjaluci koja nije bila laka i koju smo prelomili u zadnjih desetak minuta. Radi se o jednoj ekipi koja ima i glavu i rep. Odigrali smo možda i najlošiju utakmicu ove sezone, nije bilo raspoloženog pojedinca svih 60 minuta, na momente su pojedinci davali svoj dio. Bilo je puno grešaka, i tehničkih i taktičkih, nismo poštovali neki naš dogoor tako da je Izviđač zasluženo pobijedio“, rekao je Trivundža.

Iako se dobojska Sloga pobjedom u Zenici nad Čelikom vratila na samo tri boda zaostatka Trivundža je optimista da će Borac održati prednost nad rivalima i osvojiti šampionsku titulu.

"Opet je sve u našim rukama. Imamo jedno teško gostovanje u Gradačcu, ali smatram da smo kvalitetnija ekipa i idemo na pobjedu. Neće biti nimalo lako tamo pobijediti, ali ako hoćemo da osvojimo titulu, ona se ne osvaja samo u duelima sa direktnim konkurentima, već na svim duelima moramo da budemo maksimalno motivisani i smatram da ćemo takvi biti i u Gradačcu. Ukoliko pobijedimo, mislim da smo jako blizu titule“, istakao je Trivundža.

On je dodao da Borac ima povoljniji raspored od svojih protivnika u finišu sezone i da je praktično utakmica u Gradačcu u subotu najvažniji meč sezone iako se poslije nje igra derbi protv Sloge u Banjaluci.

"Mi smo kod kuće favoriti, poslije Sloge idemo u Zenicu i dočekujemo Konjuh tako da je sve u našim rukama. Ukoliko sve odradimo kako treba i kako može ova ekipa titula je naša“, rekao je Trivundža.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC