• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Zanimljiv put Srba

Neki srpski predstavnici u singlu dobili su atraktivne protivnike već u prvom kolu, a ako budu pobjeđivali - biće ih i kasnije...

  RG: Zanimljiv put Srba  Izvor: MONDO

Žrijeb Otvorenog prvenstva Francuske, koji je obavljen u petak u Parizu, namijenio je našim teniserima i teniserkama rivale koji obećavaju dosta uzbuđenja.

Za neke od njih već od samog starta!

Jelena Janković (18. nosilac) u prvoj rundi će se sastati sa Slovakinjom Danijelom Hantuhovom, zatim bi mogla da "predahne" protiv Pliskove ili Muguruze, ali bi je u trećem kolu čekala Samanta Stosur (9), a u osmini finala Petra Kvitova (7).

Ana Ivanović (14) bi preko Hrvatice Petre Martić, a zatim Francuskinje Johanson ili Južnoafrikanke Shepers trebalo da bez većih problema dođe do trećeg kola.

Tamo bi mogla da se sastane sa Julijom Gerges (24), dok u osmini finala "vreba" četvrta teniserka svijeta Agnješka Radvanska.

Bojana Jovanovski u prvom kolu će se naći naspram neke od kvalifikantkinja, nakon čega bi išla na bolju iz duela Voznijacki (10) - Robson. Ako to bude Dankinja, Bojana će ući u meč sa dosta samopouzdanja, jer je nedavno bila bolja od Voznijacki na turniru u Rimu.

Kod tenisera je Janko Tipsarević (osmi nosilac) dobio žrijeb po mjeri, ali samo ako je podigao nivo svoje igre u odnosu na partije koje je pružao u prethodnom periodu.

Ako bi Janko u Parizu bio "onaj stari", važio bi za favorita sve do četvrtfinala i potencijalnog derbija protiv Novaka Đokovića.

Tipsarević prvo igra protiv Francuza Nikole Maua, poslije koga bi na red došli Žikel ili Verdasko, pa Mihail Južnji i Tomi Has. Naravno, ako ne bude iznenađenja.

Viktor Troicki izvukao je američkog veterana Džejmsa Blejka, koji već duže vrijeme nije u svjetskom vrhu, a čak ni kada je bio, nisu ga odlikovale dobre partije na šljaci.

Troickog bi u drugom kolu čekao vjerovatno Huan Monako (17).

Kao što smo ranije objavili, Đokovića put vodi od Belgijanca Davida Gofana u prvom kolu, do Rafaela Nadala u "finalu prije finala".

(MONDO, foto: facebook.com/RolandGarros)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC