• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić se oprostio od plivanja

Milorad Čavić se u Banjaluci oprostio od plivanja. U narednom periodu prioritet plivačka škola u Kragujevcu.

 Čavić se oprostio od plivanja Izvor: MONDO

Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić oprostio se od plivanja na mitingu u Banjaluci.Čavić je van konkurencije simbolično otplivao 50 metara delfin stilom ,a kada je došao do cilja dočekali su ga aplauzom mladi plivači Olimpa, koji je organizator šestog po redu mitinga "Banjaluka open".
„Bilo je prilično emotivno večeras i nikad ne treba reći nikad. Povremeno maštam o mogućem povratku, ali realno znam da sam došao na kraj. Dolazim ovde od 2006. godine i bilo mi je drago jer sam uvijek dobijao mnogo podrške od ljudi iz ovih krajeva. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam posljednjih 50 metara u karijeri plivao u Banjaluci.Iako sam prestao sa plivanjem ovaj miting ću uvijek podržavati.Imam u planu da moju školu iz Kragujevca proširim i na Banjaluku, to mi je neki dugoročni plan.Meni je trebalo deset godina treninga da postanem šampion, nadam se da će biti vremena i za njih.Novost u mojoj školi je da će sa mnom raditi i brat Nađe Higl Sebastijan, kao i jedan američki trener, koji je radio sa mnom“, rekao je Milorad Čavić.
Miting "Banjaluka open 2013" će imati i humanitarni karakter, pošto će prihod od prodaje karata ići u humanitarne svrhe. Upravni odbor Olimpa će da odluči kome će dati novac, a svi koji žele da kupe kartu sami će odrediti cijenu.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC