• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pronađeno tijelo legendarne odbojkašice

Tijela Ingrid Viser i njenog partnera Ludovika Severeina pronađena pored Mursije. Holanđani nestali sredinom maja.

 Pronađeno tijelo legendarne odbojkašice Izvor: MONDO

Španska policija pronašla je u ponedjeljak dva neidentifikovana tijela za koja mediji tvrde da su poznata bivša holandska odbojkašica Ingrid Viser (35) i njen partner Ludovik Severeinom (57).

Ingrid i Ludovik vode se kao nestali od sredine maja, kada se nisu pojavili na zakazanom pregledu u klinici za vantjelesnu oplodnju u Mursiji, niti su 15. maja došli da povratni let ka Holandiji.

Automobil koji je par rentirao pronađen je poslije devet dana od prijave nestanka u jugoistočnom dijelu španskog grada.

Odmah po objavi nestanka počela je velika potraga porodice, prijatelja i policije. Mursija je bila izlijepljena plakatima sa njihovim likovima, iz Holandije su stigli i volonteri, ali to nije donijelo željene rezultate.

"Dva tijela su pronađena i trudimo se da ih identifikujemo", rekao je portparol policije u Mursiji. On je naglasio da policija ne može da tvrdi da je riječ o Holanđanima, ali su mediji, pozivajući se na bliske izvore istrazi, objavili da je, ipak, riječ o odbojkašici i njenom partneru.

Tijela su pronađena u plitkom grobu iskopanom pored puta u blizni Mursije i na njima su primjetni tragovi nasilja. Pretpostavlja se da njihov nestanak i ubistvo imaju veze sa iznudom novca.

Ingrid Viser je bila članica selekcije Holandije koja je 1995. godine osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu. Sa "lalama" je 14 godina kasnije igrala još jedno finale, ali je tada stigla samo do srebra. Za nacionalni tim ima 514 nastupa. Obilje trofeja ima i sa klubovima za koje je nastupala, a posljednje četiri godine provela je upravo u Mursiji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC