• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Ana "zaokružila" sjajan dan

Šampionka Rolan Garosa 2008. pridružila se Troickom i Jovanovskoj u trećem kolu, pobijedivši Francuskinju Johanson - 6:2, 6:2.

 RG: Ana "zaokružila" sjajan dan Izvor: MONDO

Srijeda je na Otvorenom prvenstvu Francuske bila još jedan u nizu uspješnih dana za srpski tenis.

Od sedam srpskih predstavnika u singlu, troje se plasiralo u treće kolo (Troicki, Jovanovski), troje će to pokušati da uradi u četvrtak, a ispala je, za sada, samo Vesna Dolonc.

Ana Ivanović, koja je imenovana za 14. nosioca, poslije borbe u tri seta sa Hrvaticom Martić, znatno brže je izašla na kraj sa domaćom teniserkom Matildom Johanson (97).

Oba seta dobila je rezultatom 6:2, s tim da je u prvom vodila sa 4:0 i onda sačuvala stečenu prednost, dok je u drugom Johanson prva stigla do brejka (0:2), ali je onda Ivanovićeva opet zaigrala na visokom nivou i dobila narednih šest gemova!

Ana nije imala toliko lak posao, kako bi se moglo zaključiti po rezultatu, ali je igrala dobro, proslavljala uspješne poteze, bodrila se... Jednom rječju, uživala je u meču, odigranom na temperaturi od svega devet stepeni.

Da nije obavila posao za samo 58 minuta, vrlo je moguće da bi joj se na putu ispriječili kiša ili mrak, pa bi morala na teren i u četvrtak.

Ovako će imati dovoljno vremena da se odmori i pripremi za sljedeću protivnicu, a to će biti opet Francuskinja - tridesetogodišnja Viržini Razano.

Razano je nekada bila Top 20 igračica, a sada je tek 178, pošto se većim dijelom prošle godine mučila sa povredama. Igrale su pet puta i Ana je poražena samo 2005. godine u Antverpenu, u njihovom prvom susretu.

(MONDO, foto: Beta/AP/Petr David Josek)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC