• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Napokon trofeji!

U banjalučkom rukometnom klubu oduševljeni osvajanjem "duple krune" u Bosni i Hercegovini.

 Borac m:tel: Napokon trofeji! Izvor: MONDO

Borac m:tel je ranije osvojenom Kupu BiH pridružio i titulu šampiona, prvu u istoriji kluba, pobjedom nad dobojskom Slogom (28:22).

U meču sa Dobojlijama briljirao je Srđan Trivundža sa sedam postignutih golova.

"Dugo smo čekali ovu titulu. Posljednju smo osvojili prije 12 godina, kada smo bili šampioni RS i od tada igramo u Premijer ligi BiH. Ovo je velika stvar za sve nas u klubu, koja bi trebalo da nama olakša put ka međunarodnoj sceni. Nadam se da će Borac predstavljati Banjaluku i u Evropi, a moja je velika želja da igramo Ligu šampiona u ‘Boriku’", izjavio je Trivundža za "Nezavisne novine".

Trener Banjalučana Jovica Cvetković u jednom trenutku je završio na rukama igrača koji nisu krili koliko im znači ovaj uspjeh.



"Srećan sam što smo dva kola prije kraja obezbijedili titulu. Drago mi je što je 'Borik' bio poprilično ispunjen i nadam se da će tako biti i u budućnosti. Titula nam mnogo znači i u ove momke treba ulagati. Ovu titulu treba iskoristiti kao jedan početak novog evropskog puta Borca", naglasio je Cvetković.

U rukovodstvu kluba ističu da treba razmišljati o onome što ih čeka naredne sezone, a to su kvalifikacije za Ligu šampiona i SEHA liga.

"Konačno smo donijeli titulu u Banjaluku. Sada već razmišljamo o srijedi i utakmici s Konjuhom, u kojoj ćemo proslaviti šampionski naslov. U narednih petnaestak dana ćemo vidjeti gdje smo i šta smo. Zasad je jedino sigurno da će klub napustiti Benjamin i Senjamin Burić, koji odlaze u Gorenje. Sve ostalo biće jasnije u narednom periodu. Želimo zadržati kostur tima, a njima treba dodati tri-četiri igrača kako bismo mogli biti ozbiljan takmac van granica BiH", rekao je direktor kluba Boris Đogo.

(MONDO, foto: RK Borac m:tel)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC