• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Nema poklanjanja bodova

Iako su postali šampioni Bosne i Hercegovine, rukometaši Borca m:tel žele da u posljednje dvije utakmice sezone upiše nove dvije pobjede.

 Borac m:tel: Nema poklanjanja bodova Izvor: MONDO

Crveno-plavi su pobjedom nad Slogom (28:22) po prvi put osvojili titulu prvaka Bosne i Hercegovine kompletiravši "duplu krunu" nakon što su slavili i u Kupu BiH. Time su apsolutno dokazali da se u Banjaluci igra najbolji rukomet u državi.

Sportski direktor Banjalučana Goran Malić u petak se osvrnuo na meč sa Dobojlijama, ali i najavio subotnje gostovanje u Zenici protiv Čelika, te pozvao navijače na veliko slavlje u "Boriku", gdje u posljednjem kolu u srijedu gostuje Konjuh.

"Želim da zahvalim svima koji su doprinijeli ovom uspjehu s posebnim osvrtom na navijače koji su protiv Sloge kreirali sjajnu atmosferu. Hvala i novinarima, koji su nam čak i svojim kritikama pomogli da dođemo do vrha. Zato vas sve koji volite rukomet i Borac dođete u srijedu da novom pobjedom proslavimo ‘duplu krunu’", izjavio je Malić i dodao da će za gledaoce biti pripremljeni pokloni u vidu šalova, kapa i drugih navijačkih rekvizita.

Sportski direktor Borca m:tel podvukao je da poslije okončanja veoma uspješne sezone brzo će krenuti priprema za narednu u kojoj će Banjalučani ponovo imati najviše ambicije.

"Pokušaćemo da u sljedećoj sezoni ponovimo uspjeh u prvenstvu i Kupu BiH i da napravimo iskorak u Evropi odnosno regionalnoj SEHA ligi".



Kapiten Borca Srđan Trivundža zahvalio se svima koji su uputili čestitke na "duploj kruni" i podvukao da su Banjalučani dokazali da ove godine nemaju premca u BiH.

"Imali smo najbolji tim i odličnu atmosferu u klubu i gradu Banjaluci i to je sigurno doprinijelo na ovom uspjehu. Do trenutka kad smo ovjerili titulu smo uglavnom bili stidljivi u izjavama jer je pritisak da napokon osvojimo trofej bio ogroman", rekao je Trivundža.

Prema njegovim riječima, derbi sa Slogom, koji je predao krunu Borcu, bio je u pravom smislu te riječi - derbi.

"Utakmica je bila odlična, sa Slogom nema nikakvih nepoznanica i nije bilo lako doći do trijumfa. Rezultat samo pokazuje da ova ekipa Borca ima kvalitet. Što se tiče utakmica sa Čelikom i Konjuhom, bićemo mnogo rasterećeniji jer nam je najiskrenije pao kamen sa srca jer smo osigurali titulu. Ali, nećemo dopustiti da se obrukamo u Zenici i prilikom proslave trofeja u ‘Boriku’. Siguran sam da ćemo ostvariti obje pobjede", podvukao je kapiten Borca m:tel.

Njegov saigrač na lijevom krilu, Mirko Mikić nije se složio sa ocjenom da je meč sa Slogom bio težak.

"Po meni, lakše od očekivanog smo savladali dobojski tim jer je na nama bio ogroman pritisak. Nije nam se još ni ‘sleglo’ sve jer još nismo svjesni šta smo uradili. Presrećan sam što smo poslije toliko godina donijeli pehar prvaka u Banjaluku. Igrači su to svakako zaslužili",
rekao je Mikić.

Trener Banjalučana Jovica Cvetković za susrete sa Čelikom (subota) i Konjuhom (srijeda) neće moći da računa na Đorđa Ćelića, koji odsustvuje zbog povrede.

(N.Š. /MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC