• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati kukali "uživo": Dozvoljeno je sve...

...pogledajte kako su komentatori HRT doživjeli poraz Juga od Crvene zvezde u finalu Fajnal-fora Evrolige.

  Hrvati kukali "uživo": Dozvoljeno je sve...  Izvor: MONDO

Svako iz svog ugla. Kao i uvijek...

Pogledajte kako su komentatori Hrvatske radio-televizije preživjeli poraz dubrovačkog Juga na Banjici.

U početku su malo "kukali", ali su potom bili realni i priznali da je Jug imao sasvim dovoljno napada u finišu da izjednači na 8:8, te da je pobjeda Crvene zvezde zaslužena.

Uvijek uz neizostavno "ali"...

POGLEDAJTE VIDEO

"Šefik, Delije, sudije..."

Hrvatski mediji jedinstveni su u ocjeni da su vaterpolisti Crvene zvezde do titule prvaka Evrope došli uz pomoć sjajnog golmana Denisa Šefika, navijača, ali i naklonosti sudija.

"Zvezda u paklu Beograda slavila protiv Juga i uzela evropsku titulu", "Vaterpolisti dubrovačkog Juga poklonili su trofej prvaka Evrope Crvenoj zvezdi", samo su neki od naslova koji opisuju dešavanja sa finalnog turnira Lige šampiona na Banjici.

"Hrvatski tim nije iskoristio objektivno veći kvalitet, dok su igrači Zvezde znali da kapitalizuju domaći teren i 5.000 gledalaca, kao i naklonost sudijskog para. Jug je u ovom trenutku zaista objektivno puno bolji tim od Crvene zvezde za koju od velikih igrača igraju tek Šefik, Pijetlović, Prlainović..", prenosi između ostalog sajt jutarnji.hr.

Primjedbe na računa arbitara Stavridisa (Grčka) i Kaputija (Italija) imao je i autor teksta sa portala 24.sata.hr, koji je konstatovao da su sudije u početku imale izjednačen kriterijum, ali i da im je ponestalo hrabrosti kako je utakmica odmicala.

"Na kraju utakmice došlo je do propusta organizatora, jer su navijači u posljednjem napadu Juga ubacivali razne predmete u bazen, a zatim su po završetku meč upali u bazen dok su gostujući igrači još bili unutra. Na sreću, sve je prošlo bez dodatnih incidenata", navodi se u tekstu koji ima naslov "Sjajni golman Šefik uništio Jug".

Crvena zvezda je sinoć u finalu Lige šampiona na Banjici savladala dubrovački Jug rezultatom 8:7 i prvi put u istoriji osvojila titulu šampiona Evrope.

(MONDO/Tanjug, foto: FoNet/Aleksandar Koković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC