• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena: Nedostaje mi snage

Jelena Janković pridružila se Novaku Đokoviću u četvrtfinalu teniskog turnira na Olimpijskim igrama. Naredni protivnik Safina.

 Jelena: Nedostaje mi snage Izvor: MONDO

Trenutno najbolja teniserka Srbije savladala je u trećem kolu Slovakinju Dominiku Cibulkovu sa 2:0 po setovima (7:5 6:1 ). U četvrtfinalu Jankovićeva će se satati sa Ruskinjom Dinarom Safinom.

Prvi set protiv omalene i uporne Cibulkove Jelena je dobila "tesno". Nakon početnog vođstva od 3:0 sledi Jelenino poznato opuštanje, koje Slovakinja koristi i osvaja naredna četiri gema. Jelena se, ipak, ubrzo budi i osvaja dva gema za vođstvo od 5:4. Nakon dva gema bez mnogo uzbuđenja koja obe teniserke uzimaju na svoj servis, Jelena pravi brejk za vođstvo od 1:0 u setovima.

Drugi set je bio mnogo lakši. Nakon početnog gema koji je Jankovićeva osvojila na svoj servis, usledio je maratonski gem na servis Cibulkove u kojem je Jelena propustila nekoliko brejk prilika.

Ipak, nakon tog gema svi gemove do kraja meča pripali su našoj teniserki za konačni rezultat od 6:1.

Sjajan revanš srpske teniserke i osveta za poraz koji je od Cibulkove doživela na turniru u Montrealu.

"Protiv Cibulkove je teško igrati, jer ne poklanja nijedan poen. Počela sam meč agresivno i izgubila sam dosta snage, pa sam morala da promenim taktiku", izjavila je Jankovićeva.

Za razliku od prethodnih mečeva, ona nije tražila pomoć lekara, dobro se kretala po terenu i slala ubitačne dvoručne bekhende po paraleli na koje Cibulkova nije imala odgovor.

"Došla sam da predstavljam svoju zemlju i osvojim medalju o kojoj sanjam. Zato se borim koliko god mogu".

U verovatno najvažnijem meču, četvrtfinalnom "sudaru" sa Ruskinjom Dinarom Safinom Jelena Janković će pokušati da osvetla obraz srpskih sportista i dođe u priliku da se bori za jednu od medalja na Olimpijskim igrama.

"Dinara je u odličnoj formi i ako mislim da je pobedim, moram da odigram najbolje što mogu", zaključila je Jelena Janković.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC