• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Plakala sam, ali ovo je uspeh

Lidija Mihajlović žali što nije osvojila medalju, ali smatra da u ovakvoj konkurenciji i sedmo mesto predstavlja veliki uspeh.

 Mihajlović: Plakala sam, ali ovo je uspeh Izvor: MONDO

Srpska reprezentativka u streljaštvu izjavila je da je zadovoljna rezultatom i ulaskom u finale discipline malokalibarska puška - trostav 50 metara.

Ona žali što nije osvojila medalju, ali kaže da u ovakvoj konkurenciji i sedmo mesto predstavlja veliki uspeh.

"U kvalifikacijama sam sjajno pucala i kao četvrta ušla u finale. Računala sam i na nečiju grešku, jer je i to deo sportskog rezultata, ali nije se dogodila. Sve učesnice su provereni strelci, a ja moram biti zadovoljna sa upucanih 686 krugova".

Mihajlović se na OI našla posle 16 godina, poslednji put je nastupila još u Barseloni 1992! Lidija je dodala da se od početka takmičenja vodila velika borba za svaki krug.

"Značaj takmičenja uvek izazove posebno stanje kod svih olimpijaca. Pucamo do poslednjeg metka i ja sam srećna zbog samog plasmana u finale. Bilo bi plakanja da se nisam plasirala, bilo je plakanja što nisam uzela medalju, ali za mene je ovo veliki uspeh posle duge pauze".

Ona je podsetila da je ovo bila "njena disciplina", ali da je na kraju "odradila samo pola posla". Mihajlović je prva od svih srpskih olimpijaca izašla na borilište, ali je u gađanju vazdušnom puškom zauzela tek 20. mesto.

"I na taj način posmatrano, moje učešće ovde je polovično uspešno. Priznajem, bila sam malo nesigurna, posebno danas. To me je koštalo medalje", zaključila je Mihajlović.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC