• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Srbija upecana u italijansku mrežu

Srpske odbojkašice pretrpele su drugi uzastopni poraz na olimpijskom turniru u Pekingu.

 ODBOJKA: Srbija upecana u italijansku mrežu Izvor: MONDO

Selekcija Italije slavila je rezultatom 3:0, po setovima 25:23, 25:20, 25:19, u četvrtom kolu grupe B. Srbija  je sa skorom 2-2 izborila plasman u četvrtfinale.

Italijanke su praktično od početka meča imale incijativu. One su na startu povele sa 9:3 i u nastavku mini serijama održavale prednost. Srpske igračice uspele su da se približe na "minus tri" (9:12), a zatim u finišu meča i poravnaju rezultat (22:22).

Ipak, rivalke su tada vezale dva dobra poena, odličnom intervencijom Ivane Đerisilo Stanković Srbija je spasila jednu set loptu, ali su već narednu Italijanke iskoristile i stigle do prednosti od 1:0.

U nastavku su Pićinini i drugarice bile još ubedljivije. Početna serija 11:3 bila je više nego dovoljna da održe vođstvo do kraja seta i dupliraju prednost. Izabranice selektora Zorana Terzića pokušale su da pariraju protivnicama, ali nisu uspele da nanižu nekoliko dobrih poena, a samim tim ni da ozbiljno priprete izuzetno raspoloženoj Italiji.

Konačno, u trećem setu srpski tim je najduže pružao otpor - do polovine seta (11:11). Italijanke su zahvaljujući dobrim akcijama nakon toga opet uspele da naprave mini seriju (16:11) i preuzmu vođstvo, koje su, bez ikakvih problema, sačuvale do kraja.

U ostalim mečevima četvrtog kola Rusija je ubedljivo slavila protiv Alžira (3:0), dok je selekcija Brazila, takođe maksimalnim rezultatom, nadigrala Kazahstan.

Italija i Brazil i posle četiri kola imaju maksimalan skor u grupi B - 4:0, Srbija i Rusija su ostvarile polovičan učinak na turniru (2-2), dok Alžir i Kazahstan nisu osetili slast pobede (0-4).

Najbolje odbojkašice Srbije poslednji duel u grupi igraju u nedelju od 16 časova po našem vremenu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC