• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: Majstori preokreta

Nenad Zimonjić i Žilijen Beneto igraće u četvrtfinalu Vimbldona pošto su i treći meč dobili poslije preokreta u pet setova.

 VIMBLDON: Majstori preokreta Izvor: MONDO

Titula "majstora preokreta" za sada na Vimbldonu pripada srpsko-francuskom dublu, Nenad Zimonjić - Žilijen Beneto!

Ako su njih dvojica u prethodna dva meča na terenima Ol Ingland kluba kidali nerve svojim navijačima, u trećem su ih sigurno skorz iskidali.

Srbin i Francuz uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Vimbldona pošto su u ponedjeljak pobijedili Aisama ul Hak Kurešija i Žan Žilijena Rojera - 3:2 (3:6, 4:6, 7:6, 7:6, 6:3).

Pakistanac i Holanđanin bili su postavljeni za pete nosioce u konkurenciji dublova, ali im uloga favorita, kao i sigurno vođstvo od 2:0 u setovima nisu bili dovoljni protiv Zimonjića i Benetoa, koji su po treći put na turniru u Londonu uspjeli da se iz minusa vrate i pobjede. U prva dva kola gubili su 1:2.

Srpsko-francuski par priredio je prvu dramu svojim navijačima, jer je treći i četvrti set dobio u tajbrejku. U prvom su rivalima prepustili samo jedan poen, a u drugom četiri. U odlučujućem petom setu neizvjesnost je izostala. Demoralisani Kureši i Rojer su potpuno pali, što su Zimonjić i Beneto iskoristi i plasirali se među osam najboljih dublova.

Njih dvojica u narednom kolu imaće težak zadatak, jer će na bolji par iz duela Kubot/Matkovski (15) - Paes/Stepanek (4).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC