• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: Ulaznice 80.000 evra!

Padaju rekordi! Interesovanje za finale Vimbldona (Đoković - Marej, 15 sati) neviđeno do sada, dvije ulaznice prodaju se do 80.000 evra.

 VIMBLDON: Ulaznice 80.000 evra! Izvor: MONDO

Nešto više od sat vremena prije početka finalnog meča na Vimbldonu između Novaka Đokovića i Endija Mareja cijene ulaznica dostižu rekordne visine.

Ovaj put nije reč o frazi "malo bogatstvo". Veliko je!

Za duel dvojice vršnjaka, najboljih tenisera svijeta, koji će odlučiti o šampionu na "Ol-Ingland" klubu za 2013, nude se ulaznice, vjerovali ili ne, po ceni od 80.000 evra!

Na jednom britanskom portalu za današnje finale ponuđene su dvije karte na Centralnom stadionu po pomenutoj cijeni. Zanimljivo da se očekuje da one bude još veća do samog početka meča prvog i drugog igrača na ATP listi.

Vimbldon ima nesvakidašnje pravilo da vlasnici godišnjih ulaznica mogu da preprodaju svoja mjesta na tribini, dok se preprodaja dnevnih ulaznica smatra švercom.

Prije godinu i po dana organizatori su svaku od 2.500 višesezonskih ulaznica (od 2011. do 2015. godine) prodali po cijeni od 30.000. Za taj novac ljubitelji tenisa dobijaju svakodnevnu propusnicu za ložu na Centralnom stadionu Vimbldona, kao hranu i piće u jednom od salona.

Ove godine je još veće interesovanje za finale nego prošle, kada je Rodžer Federer zaustavio Mareja u njegovom prvom vimbldonskom meču za titulu. Britanac je u međuvremenu konačno uspio da trijumfuje na Vimbldonu, doduše u formi Olimpijskih igara, ali i da na US Openu osvoji prvi gren slem u karijeri.

Od tada su apetiti Ostrvljana naglo porasli i sada svi vjeruju u momka iz Škotske.

U Velikoj Britaniji se nadaju da će Endi uspjeti da pobijedi Novaka i da konačno poslije Fred Perija jedan Ostrvljanin slavi na najvećem turniru na svijetu. Do pobjede Perija prošlo je 77. godina.

"Interesovanje za finale je nevjerovatno, ruši sve rekorde", rekli su organizatori.

Đoković i Marej su do sada odigrali 18 mečeva. Srbin ima 11 pobjeda, a vjerujemo do večeras i svih 12! (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC