• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MMA borci dobili strašne batine

Napao devojku, pokušao da je udari i izazvao tuču u kojoj su on i njegov prijatelj, poznati MMA borac Kaue Mena, dobro pretučeni.

 MMA borci dobili strašne batine Izvor: MONDO

Bezbjednosne kamere na benzinskoj pumpi u Brazilu zabilježile su nesvakidašnju tuču u kojoj su učestvovala dva MMA borca, grupa mladića i dvije djevojke.

Zvuči nevjerovatno, deblji kraj izvukli su momci iz oktagona!

Neporaženi "fajter", Kaue Mena, sa svih sedam pobjeda u MMA, dobio je "teške" batine i njegovo zdravstveno stanje je kritično.

Brazilski MMA borac je sa svojim prijateljem Migelom Falkaom, takođe ratnikom modernog oktagona, kupovao na pumpi, kada je došlo do velike tuče. Za nju je, prema onome što je zabilježila kamera, kriv upravo jedan od dvojice sportista.

U isto vrijeme pored kase su se zatekla dvije ženske osobe. One su bile prve u redu i čekale su da izmire račun. Falkao je prišao s leđa prvoj djevojci i neprirodno joj se približio što se njoj očigledno nije svidjelo. Došlo je do rasprave, a vrlo brzo i opšteg meteža.


Iznervirani Falkao je krenuo rukom ka jednoj od njih, poslije čega je izbila tuča. U zgradu su uletjele muške osobe koji su očigledno bile u društvu djevojaka...

Istog momenta počelo je pesničenje, koje se kasnije prenijelo i ispred prodavnice. Kaue Mena je upravo na mjestu gdje se toči gorivo nokautiran pošto je dobio udarac daskom u glavu. Iako je bio u nesvjesti, mladići su nastavili da ga tuku dok je ležao na zemlji.

Ubrzo je na mjesto događaja došla policija, ali malo prije nego što su se pojavile snage bezbjednosti, jedan od muškaraca se ponovo zaletio i šutnuo nesrećnog borca u glavu.

Mena i Falkao su završili u bolnici. Inicijator incidenta je već pušten na kućno liječenje, dok je poznatiji borac morao na operaciju i pitanje je da li će ikada više moći da se bori.

Netom prije dolaska policije jedan od muškaraca zaletio se i još jedanput udario nogom u glavu borca koji je ležao bez svijesti na asfaltu. Obojica MMA boraca završila su u bolnici. Falcao je već pušten, ali Mena je kritično. Morao je na operaciju. I dalje se ne zna hoće li se oporaviti i ikad više ući u oktogon.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC