• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Najbolji teniseri su nada Srpske"

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović rekla je da najtalentovaniji teniseri Srpske predstavljaju i njenu najveću nadu.

 "Najbolji teniseri su nada Srpske" Izvor: MONDO

"Teniseri koji su me danas posjetili učestvovali su na svjetskim prvenstvima za reprezentaciju Srbije, a sigurno će jednog dana i reprezentacija Republike Srpske biti srećna da ih ima u svojim redovima“, rekla je Tešanovićeva novinarima u Banjaluci nakon prijema za najtalentovanije tenisere Srpske koji će trenirati u kampu koji organizuju Teniski klub Borac i Gradski teniski savez Banjaluka.

Ona je rekla da Ministarstvo stipendira talentovane tenisere i izrazila nadu da će uskoro moći da ih vidi na velikim takmičenjima.

"Nadam se da će iduće godine ovaj kamp, koji će sigurno imati odlične rezultate, biti podržan i da će postati tradicionalan", dodala je Tešanovićeva.

Ona je poželjela teniserima dalji napredak, te da u okviru kampa steknu prijateljstva koja će trajati cijeli život, kao i da nikada ne zaborave Banjaluku i Republiku Srpsku, gdje god da ih sportski život odvede.

Teniski trener Bojan Vujić ocijenio je da Republika Srpska ima mnogo talentovanih igrača koji obećavaju, te da je organizovanje kampa najbolji način da oni skupa treniraju i da se druže, jer je to jedini način da uspiju.

On je rekao da je kamp, koji se u Banjaluci održava proteklog i ovog vikenda, okupio najbolje juniore iz Republike Srpske koji će, najvjerovatnije, uskoro predstavljati Srpsku, BiH ili Srbiju na velikim takmičenjima.

"Ovo će postati tradicionalan kamp i svi ljubitelji tenisa imaće priliku da u Teniskom klubu Borac vide naše najbolje tenisere“, naveo je Vujić.

On je naglasio da je kamp organizovan da bi se pomoglo najboljim igračima iz Republike Srpske pred pojedinačno Evropsko prvenstvo koje će biti održano krajem jula.

(Srna, foto: Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC