• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Srbija "udavila" Kinu

Srpski vaterpolisti na prvom meču turnira "Četiri nacije" u Beogradu odradili lakši trening protiv selekcije Kine - 16:3.

 VATERPOLO: Srbija "udavila" Kinu Izvor: MONDO

Selektor Srbije Dejan Savić može da bude i te kako zadovoljan poslije izdanja svog tima na startu turnira "Četiri nacije" u Beogradu.

Njegovi izabranici su nadigrali Kinu sa 16:3 (6:2, 1:0, 6:0, 3:1) i potvrdili da se nalaze u dobroj formi na posljednjoj provjeri pred start Svetskog prvenstva u Barseloni.

Kinezi su raspoloženim "delfinima" parirali samo nekoliko minuta, a zatim su do kraja meča bili neravnopravan rival u bazenu.

Da je na bazenu na Banjici viđena igra "mačke i miša" najbolje potvrđuje podatak da su Kinezi do trećeg minuta meča postigli dva gola, a onda naredni dali poslije punih 25 minuta, kada je Srbija već na svom kontu imala "plus 15".

Kinezi su uživali u potezima i akcijama srpskih vaterpolista, a oni su malobrojnoj publici na Banjici pružili izvanrednu predstavu, koja je obilovala atraktivnom igrom.

Najefikasniji u redovima Srbije bio je Duško Pijetlović sa tri pogotka, dok su se Prlainović, Gocić, Udovičić i Mandić upisali po dva puta u listu strijelaca.

U drugom meču dana selekcija SAD savladala je Kanadu rezultatom 11:9 (5:5, 1:3, 2:0, 3:1).

Drugog dana takmičenja, u utorak, na programu su nova dva meča - SAD i Kina sastaju se od 18 sati, dok će Srbija i Kanada odmjeriti snage od 19.20 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC