• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanja Ilić: Neobjašnjivo!

Mlada rukometna reprezentacija Srbije bila je na pragu trećeg trijumfa na Svjetskom prvenstvu u meču sa Tunisom. Ali...

 Vanja Ilić: Neobjašnjivo! Izvor: MONDO

Svega 80 sekundi dijelilo je mladi srpski tim od velikog trijumfa i osiguranog plasmana u osminu finala svjetske rukometne smotre. Ipak, "orlići" su nakon tri neshvatljive greške u finišu susreta dozvolili protivniku ne samo da stigne do izjednačenja, nego da im uzme dobijenu pobjedu u posljednjoj sekundi meča.

Jedan od tragičara bio je, to tada fenomenalni, Vanja Ilić, ali je na kraju pokvario sve što su on i njegovi saigrači gradili 59 minuta.

"Neobjašnjivo. Ne znam šta drugo da kažem. Imali smo 28:26 i dozvoili smo protivniku da u posljednjih minut, dva napravi seriju od 3:0. Možda smo prerano pomislili da je sve gotovo, da smo već u osmini finala", rekao je utučeni Ilić nakon poraza od Tunisa.

"Tokom cijele utakmice trudili smo se da dostignemo prednost Tunisa. U tome smo i uspjeli. Imali smo sve 58 minuta i u zadnja dva minuta sve se okrenulo protiv nas. Mislim da nismo zaslužili ovo, pored ovako divne publike da izgubimo meč u posljednjim trenucima."

Nakon dva uvodna trijumfa, malo ko je očekivao neuspjeh protiv Tunisa.

"Očekivali smo duboku odbranu Afrikanaca, tako da nas nisu iznenadili. Mnogo smo se ispraznili u prve dvije utakmice protiv Francuske i Rusije, imali smo dan odmora i sigurno da smo malo opuštenije ušli u ovu utakmicu. Nije nas htio gol, oni su pogađali sve i u zadnjih par minuta sve je palo u vodu", neutješan je strijelac tri pogotka na jučerašnjem meču.

Slijedi meč sa Danskom.

"Moramo ovo što prije da zaboravimo i okrenemo se narednom susretu, kako bi se što bolje spremili. Moramo da pobijedimo Dansku, uz, nadam se, ponovo pun 'Borik' i uzdignute glave napustimo Banjaluku. Danska je sigurno najjača ekipa u grupi, ali niko nije nepobjediv. I Francuzi su bili favoriti, pa smo pokazali srce, želju i volju i uspjeli da ih pobijedimo", naglasio je Ilić.

Srbija i Danska meč četvrtog gola Svjetskog prvenstva za juniore igraju večeras od 21 čas.

(B. Jakovljević - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC