• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Delfini" obećali maksimum u polufinalu

Vaterpolisti Srbije nastojaće da model iz meča sa Špancima primene i protiv SAD, ekipe koju su u Pekingu već jednom pobedili.

 "Delfini" obećali maksimum u polufinalu Izvor: MONDO

Svesni velike šanse, da se drugi put uzastopno plasiraju u finale olimpijskog vaterpolo turnira, reprezentativci Srbije obećavaju da će polufinalni meč sa selekcijom SAD, u petak od 13.40 časova, odigrati najbolje što umeju.

"Delfini" navode da su na četvrtfinalnoj utakmici sa Španijom (9:5) igrali izuzetno dobro, kao retko kada ove godine. Model iz tog meča nastojaće da primene i protiv SAD, ekipe koju su u Pekingu već jednom pobedili.

Kapiten Vladimir Vujasinović tvrdi da sada gotovo sve zavisi od srpskog tima.

"Ostao je još samo jedan, jako mali korak. Stvari su vrlo proste, moramo da damo sve od sebe i pokažemo da li vredimo za finale ili ne. Najvažnije je da se okrenemo sebi, da se mobilišemo i da u polufinalnom susretu budemo na maksimalnom nivou".

Jedan od najmlađih u našem timu, Andrija Prlainović, kazao je da očekuje pobedu i da je Srbija apsolutni favorit u duelu sa SAD.

"Siguran sam da smo bolji od Amerikanaca, samo to ćemo morati da dokažemo i u bazenu. Da smo mogli da biramo protivnika u polufinalu, sigurno bismo se odlučili za njih, a ne za neku evropsku ekipu. SAD igraju dobro u Pekingu, pobedili su svetske šampione Hrvate, ali mi ipak imamo znatno kvalitetniji tim", zaključio je Prlainović.

Filip Filipović smatra da su Amerikanci neugodni rivali, da su im glavne vrline snaga i iskustvo.

"Oni su pokazali dosta u prvoj fazi takmičenja. Iskusni su, imaju dosta snage i puno plivaju. Biće to dosta težak meč, pogotovo zbog rezultatske tenzije. Međutim, mi znamo zbog čega smo došli u Peking i korak po korak idemo ka tom cilju", izjavio je Filipović.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC