• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šapići stradala noga, Šefiku ruka u tuči

Srpski izveštači iz Pekinga nezvanično saznali da je Šapićeva povreda posledica fizičkog sukoba sa saigračem Denisom Šefikom.

 Šapići stradala noga, Šefiku ruka u tuči Izvor: MONDO

Vaterpolo reprezentativac Srbije Aleksandar Šapić u subotu je zbog preloma fibule desne noge otputovao iz Pekinga u Beograd, a Denis Šefik je u nedelju bronzanu medalju primio sa gipsom na desnoj ruci.

Tako je i definitivno otklonjena svaka sumnja sa kim se golgeter srpske reprezentacije sukobio, kada mu je stradala kost na nozi.

Šef srpske misije Snežana Lakićević Stojačić i Vaterpolo savez Srbije (VSS) u odvojenim obraćanjima medijima su saopštili da se Šapić okliznuo na stepeništu u olimpijskom selu i da je povredu zadobio prilikom pada.

Osim što su pokušali da zataškaju incident, čelnici srpske misije i VSS želeli su da sakriju i povredu Denisa Šefika, koji je u tuči sa Šapićem zadobio prelom kosti šake, što će golmana Budvanske rivijere na duže odvojiti od bazena.

Srpski izveštači iz Pekinga uspeli su da iščačkaju da su se posle poraza od SAD u polufinalu sukobili Šapić i Šefik.

Pozivajući se na svedoke incidenta, "Večernje novosti" su izvestile da je "Šefik udario Šapića, koji je potom pao niz stepenice i polomio fibulu, kost iznad skočnog zgloba desne noge".

"Prema jednoj od verzija celog događaja, Aleksandar Šapić je na hodniku, pred svim igračima rekao da bi njega, kao jednog od najiskusnijih, svi trebalo da slušaju. Uz sve to je, navodno, pitao: 'Ima li neko jači od mene?'. Denis Šefik je, verovatno, pomislio da će pesnica za Šapića biti najbolji odgovor u tom trenutku...", pišu "Večernje novosti".

Izveštač lista je bio u Olimpijskom selu kada je Šapić odlazio iz Pekinga. Na licu Šapića, dodaje list, nije nije bilo tragova tuče. Šapić nije želeo ništa da kaže, ali je dobacio selektoru Udovičiću i kapitenu Vladimiru Vujasinoviću:

"Držite se, osvojite bronzu, čekam vas kod kuće".

Na bazenu Jin Dong, gde su se igrale utakmice za vaterpolo medalje, iz pouzdanih izvora moglo se saznati da je plan bio da se Šefiku skine gips za dodelu medalja, medjutim, ispostavilo se da je prelom teže prirode i da to nije moguće.

Čelnici VSS nakon utakmice za treće mesto rekli su da "u trenutku slavlja" ne žele da komentarišu dešavanja u olimpijskom selu, a predsednik saveza Velibor Sovrović je najavio i stručnu analizu rada i rezultata reprezentacije po povratku iz Pekinga, ali i konferenciju za novinare na kojoj će se "otvoreno govoriti o svemu" što se dešavalo u reprezentaciji, pogotovo poslednjih dana.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC