• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US Open: Đoković - Marej u polufinalu?

Prošlogodišnji finalisti Mastersa u Njujorku mogli bi da se sastanu u polufinalu, a Đokoviću prethodno prijeti i Del Potro.

 US Open: Đoković - Marej u polufinalu? Izvor: MONDO

Najbolje rangirani svjetski teniser počenje takmičenje na Otvorenom prvenstvu SAD duelom sa Litvancem Rikardasom Berankisom, trenutno 126. na svijetu. Biće to njihov prvi međusobni meč.

Pobjednik tog meča u 2. kolu sastaće se sa Bendžaminom Bekerom (Njemačka) ili Lukasom Rosolom (Češka).

U slučaju da sve ide po planu, Novak Đoković bi na prvog "ozbiljnog" protivnika naišao u osmini finala, gdje bi mogao da se sastane sa šestim nosiocem Huanom Martinom del Potrom. Argentinac će u prvom kolu igrati protiv Španca Giljerma Garsije Lopeza.

U istoj rundi mogli bi da se sastanu Endi Marej (treći nosilac) i Tomaš Berdih (peti). Marej će na startu igrati sa Francuzom Majklom Ljodrom, a Berdih sa Paolom Lorencijem iz Italije.

Drugi srpski predstavnik u pojedinačnoj konkurenciji, Janko Tipsarević, na startu US Opena igraće sa Pablom Kuevasom iz Urugvaja. I njima će to biti prvi okršaj.

Podsjetimo, Tipsa je trenutno 21. na svijetu, a Kuevas 490. Ko pobijedi, za rivala u drugom kolu imaće Dudija Selu iz Izraela ili Andreja Kuznjecova iz Rusije, ali bi nešto kasnije mogao da im "padne" David Ferer, četvrti nosilac.

Od prije nekoliko dana ponovo drugoplasirani na ATP rang listi, Rafael Nadal, startovaće protiv Rajana Herisona iz SAD, dok će Rodžer Federer, koji je postavljen tek za sedmog nosioca, u prvom kolu igrati protiv Grega Žemlje iz Slovenije.

US Open će početi 26. avgusta, a trofej brani Endi Marej.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC