• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: U četvrtak Ana, Troicki i Zimonjić

Srbija će četvrtog dana poslednjeg gren slema sezone imati troje predstavnika - dvoje u singl i jednog u dubl konkurenciji.

 US OPEN: U četvrtak Ana, Troicki i Zimonjić Izvor: MONDO

Najviše pažnje privlači prvi nosilac turnira teniserki, Ana Ivanović, koja se u drugom kolu sastaje sa anonimnom Francuskinjom Žili Koen (25 godina, 188. na WTA listi).

Koen je na startu US opena eliminisala favorizovanu Kejsi Delakvu iz Australije - 7:6, 7:6 - a do mesta u glavnom žrebu došla je kroz tri kola kvalifikacija.

Francuskinja je u 2008. odigrala samo jedan meč sa igračicom iz prvih 100 na svetu (1:6, 0:6 protiv Britanke Keotavong), a poznato je da su takve sposobne da pruže jak otpor igračicama iz vrha, naročito ako budu potcenjene.

Početak meča Ivanović - Koen predviđen je najranije za 21 čas po centralnoevropskom vremenu, i to na terenu Luis Armstrong. Međutim, ako se oduže okršaji u muškom singlu Vavrinka - Odesnik i Matje - Fiš, postoji mogućnost da Anin meč bude prebačen na stadion Artur Eš.

Viktor Troicki biće daleko od glamura centralnog stadiona. On će na Terenu broj 13 igrati protiv 25. nosioca, Filipa Kolšrajbera iz Nemačke, a pobednik tog meča u trećem kolu 99,9 odsto ide na Rafaela Nadala.

Troicki i Kolšrajber mogli bi na teren oko 18 časova po lokalnom, odnosno oko ponoći po našem vremenu. Od 11 časova igraju Hrvat Karanušić i Japanac Nišikori, a slede dva meča ženskog singla, za šta će sveukupno biti potrebno najmanje šest-sedam sati.

Srpskom (71. na ATP listi) i nemačkom teniseru (26) to će biti prvi međusobni susret u karijeri.

Na red je došao i Nenad Zimonjić, koji će u paru sa Danijelom Nestorom konačno početi takmičenje. Srpsko-kanadski dubl ove sezone je najbolji na svetu, a u prvom kolu rivali će im biti Jen Sun Lu iz Tajpeha i Džim Tomas iz SAD.

Meč za zagrevanje Zikija i Nestora raspoređen je na Teren broj 4 i takođe ne bi trebalo da počne pre ponoći.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC