• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Srbi nisu običan tim, oni su prvaci Evrope"

Selektor Srbije ističe mladost svog tima kao jak adut uoči meča sa "baćuškama", za plasman u finale Evropskog prvenstva (subota, 15.00).

 "Srbi nisu običan tim, oni su prvaci Evrope" Izvor: MONDO

Pred "orlovima", aktuelnim šampionima Evrope, je još jedan, veliki izazov. U subotu popodne igraće protiv Rusa, u borbi za plasman u finale kontinentalnog prvenstva.

Selektor Igor Kolaković smatra da ovogodišnje utakmice s Rusijom u Svjetskoj ligi nisu pravo mjerilo u odnosu snaga za predstojeći duel u polufinalu Evropskog prvenstva.

"Čim smo došli do polufinala ovako značajnog prvenstva, jasno je da želimo da se nađemo u finalu i da ćemo učiniti sve da to postignemo. Naravno, poštujemo Rusiju, koja je apsolutni favorit na ovom turniru i svjesni smo njihovog kvaliteta, ali ovaj naš mladi tim možda i nije potpuno svjestan snage protivnika i mislim da ga zbog toga neće previše respektovati", rekao je Kolaković.

Meč Srbije i Rusije biće odigran na stadionu Parken u Kopenhagenu, koji je za aktuelno takmičenje pretvoren u arenu kapaciteta 15.000. Kolaković je ocijenio da će detalji odlučiti pobjednika.

"Sigurno bi servis mogao da bude odlučujući, jer imamo igrače od kojih očekujem da prorade u tom elementu i nadam se da bi to moglo da se desi baš u meču s Rusima", ocijenio je Kolaković.

Selektor Rusije Andrej Voronkov kazao je da očekuje "veliku borbu" u polufinalu protiv Srbije.

"U prošlosti, na raznim šampionatima, su nam zadali mnogo muka i sa razlogom očcekujemo da će duel sa Srbijom biti izuzetno težak, jer oni nisu običan tim sa kojim se svakodnevno sastajemo, oni su prvaci Evrope i moramo dobro da se pripremimo za taj meč", kazao je Voronkov.

U drugom polufinalu sutra od 18.00 sastaće se Bugarska i Italija.

(MONDO/agencije, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC