• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bronza sija zlatnim sjajem"

Selektor srpskih odbojkaša znao kako da nazove osvajane bronzane medalje na Evropskom prvenstvu. "Trebalo nam je čudo, napravili smo ga!".

 "Bronza sija zlatnim sjajem" Izvor: MONDO

Nisu odbranili zlato, ali jesu ostali na pobjedničkom postolju!

Izabranici Igora Kolakovića osvojili su bronzanu medalju, pobjedom nad Bugarima, i trijumfalno završili učešće na kontinentalnom prvenstvu u Danskoj i Poljskoj.

Selektor je blistao od sreće nakon pobjede u meču za treće mjesto.

"U grupi smo još znali da nas očekuje težak put do završnice turnira u Kopenhagenu i znali smo da ćemo, ako dođemo do Kopenhagena, morati da napravimo čudo. Mislim da smo danas to učinili. Bugari su slovili za favorite u ovom meču i ponosan sam na svoje igrače, jer su igrali tako dobro i zato što su osvojili medalju", rekao je Kolaković.

Najefikasniji igrač utakmice, srpski korektor Aleksandar Atanasijević, rekao je da selekcija Srbije napravila ogroman uspjeh na kontinentalnom prvenstvu.

"Ovo je zaista ogroman uspjeh za ovu novu mladu reprezentaciju. Ponosan sam što smo dali sve od sebe danas i što smo uspjeli da se uzdignemo iz jučerašnjeg poraza od Rusije. Bronzana medalja će sijati zlatnim sjajem", rekao je Atanasijević.

Srpski odbojkaš Nikola Kovačević rekao je da žali što selekcija Srbije nije odbranila zlatnu medalju sa prethodnog prvenstva Evrope, ali da su u reprezentaciji svi srećni osvajanjem bronzanog odličja.

"Nažalost, nismo uspjeli da odrbanimo zlato, kao što sam vjerovao, ali smo ostvarili naš cilj, plasiravši se u polufinale. Siguran sam da ova medalja donosi sreću svima, kao i nama u reprezentaciji", rekao je Kovačević.

Najbolji srpski odbojkaši vratiće se u zemlju u ponedjeljak, letom preko Ciriha. Na beogradski aerodrom sletiće u 14.00 časova.

(MONDO/Beta, foto: Beta/AP/Simon Fals)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC