• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Spas u "krvavim" koljenima

"Nema ništa od 'kukanja' da je stanje u klubu loše, već moramo da 'krvavih' koljena napustimo parket 'Borika'. To je put izlaska iz krize!".

 Borac m:tel: Spas u "krvavim" koljenima Izvor: MONDO

Rukometni klub Borac m:tel nalazi se u ogromnim problemima finansijske prirode što je rezultiralo i lošim nastupima na startu nove sezone u regionalnoj SEHA ligi.

Banjalučani su u prva tri kola uknjižili isto toliko poraza (Lovćen, CO Zagreb i Nekse) i nalaze se prikucani za dno tabele.

Ni u utorak u 18 časova u "Boriku" navijači ne mogu da očekuju senzaciju protiv skopskog Metalurga, koga s klupe predvodi hrvatski stručnjak Lino Červar, posebno jer su Makedonci proteklog vikenda savladali jedan od najboljih (čitaj najbogatijih) svjetskih klubova - Pari sen Žermen u Ligi šampiona.

Ali, trener crveno-plavih Bojan Crnomarković uprkos fantastičnom rivalu i velikim problemima u klubu nije želio da konferenciju za štampu u ponedjeljak obilježi najobičnija "kuknjava".

"Poslije dugo vremena stanje u ekipi je pozitivno, svi su zdravi uključujući i naše najveće pojačanje - Marija Blaževića, za koga nismo sigurni hoće li zbog administrativnih problema nastupiti protiv Metalurga. Nadam se da ćemo uspjeti da ga registrujemo",
izjavio je Crnomarković okupljenim novinarima.

Trener Borca m:tel je dodao da je iluzorno govoriti o kvalitetu rivala.

"O njima dovoljno govori podatak da su pobijedili PSŽ, a mi smo prihvatili da igramo SEHA ligu i više nema odstupanja. Tražiću od svojih igrača da odigramo maksimalno, da spustimo 'ručnu' jer smo dosad igrali u nekom grču. Borbeno i maksimalno hrabro s velikim zaganjem. Moramo shvatiti da nazad nema, gledajmo pozitivno jer je to jedini način da izađemo iz krize. Nema ništa od 'kukanja' da je stanje u klubu loše, već moramo da izađemo s ambicijom da damo maksimum, da se borimo za svaku loptu i 'krvavih' koljena napustimo parket dvorane 'Borik'. To je put izlaska iz krize! Nema druge",
zaključio je šef struke crveno-plavih.



Rukometaš Borca m:tel Branislav Obradović je zbog povrede pauzirao tri mjeseca, ali se protiv Makedonaca vraća u tim.

"Trenirao sam s ekipom, fizički sam spreman, željan i voljan da ponovo zaigram rukomet. Vraća se i Mirko Mikić i nadam se da ćemo uspjeti svojim iskustvom da pomognemo mladim momcima u što boljem suprotstavljanju skopskom timu. Želimo da popravimo utisak iz prva tri kola, ja mogu da obećam da ćemo svi dati maksimum", rekao je desni bek Banjalučana.

Meč četvrtog kola regionalne SEHA lige igra se u utorak u dvorani Borik s početkom u 18 časova.

(N. Š./MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC