• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan vraća publiku pred Borac m:tel

Rukometni klub Partizan pokrenuo kampanju "Rukomet se vratio!" sa ciljem da animira Beograđane da dođu na utakmice i da se navija fer i sportski.

 Partizan vraća publiku pred Borac m:tel Izvor: MONDO

Rukometni klub Partizan započeo je promotivnu kampanju "Rukomet se vratio!" i čini je serija oglasa, plakata, web banera i radio spotova kojima se stanovnici Beograda animiraju za posjetu utakmicama, a navijači pozivaju na nenasilno ponašanje i fer navijanje.

Ideja kluba i marketinga je da podstakne svijest ljudi da su sportska borlišta mjesta na kojima će navijači bodriti ljubimce fer i sportski.

U svojim kampanjama RK Partizan nastoji da se približi i identifikuje sa vjernim, ali i novim navijačima kluba. U promotivnim aktivnostima učestvovaće zaslužne osobe iz sportskog i društvenog života koje će na taj način dati posebnu vrijednost porukama oglasne kampanje.

U subotu u 20 sati, u 5. kolu Regionalne lige, prvi put u istoriji dva kluba, odmjeriće snage Partizan i Borac iz Banjaluke, a čast da bude prvi promoter ove kampanje je poznati muzičar Dragoljub Đuričić.

Kao dio proslave 68. rođendana SD Partizan, utakmica će ovog puta trajati 68 minuta odnosno, najmlađi navijači će poslije završetka regularnih 60 minuta utakmice, moći da siđu na teren i da se slikaju, druže i igraju rukomet sa prvotimcima Partizana u trajanju od osam minuta koliko je najviše dozvoljeno po pravilima.

(MONDO, Foto: RK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC