• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Borac (samo) namučio Metalurg

Rukometaši Borca m:tel bili blizu iznenađenja, ali su na kraju poraženi od Metalurga rezultatom 26:22 u 4. kolu regionalne Gasprom Južni tok lige.

 SEHA: Borac (samo) namučio Metalurg Izvor: MONDO

Banjalučani su upisali i četvrti poraz u isto toliko mečeva regionalne lige, ali su u utorak pred oko hiljadu gledalaca u Boriku odigrali možda i najbolji meč u dosadašnjem toku regionalne lige i propisno namučili rivala.

Banjalučani su se dobro držali sve do posljednjih desetm minuta u kojima je favorizovani Metalurg ipak uspio da slomi otpor Borca i upiše drugu pobjedu u Gasprom Južni tok ligi.

Banjalučani, za koje su igrali i oporavljeni Obradović i Mikić, kao i golman Blažević koji je uspješno registrovan, odigrali su vrlo dobro prvo poluvrijeme u kojem su u jednom trenutku imali i tri gola prednosti.

Bilo je to u 12. minutu kada je Borac serijom 4:0 stigao do prednosti 7:4, ali Makedonci ipak nisu dozvolili protivniku da se razmaše.

Kapiten Borca golom pet sekundi prije kraja prvog dijela izjednačio je na 12:12, a poslije povratka sa odmora igralo se gol za gol, sve do rezultata 16:16. Uslijedilo je nekoliko minuta bez pogotka na obje stranem a onda se ekipa Line Červara serijom 3:0 rezultatski „odlijepila“.

Borac se međutim nije predavao i u posljednjih deset minuta ušao je samo sa golom zaostatka – 21:20, te imao priliku da izjednači, ali nije uspio i to je bio praktično kraj nadanja da Banjalučani mogu do iznenađenja.

Metalurg je uzvratio sa nekoliko pogodaka i rutinski završio utakmicu pobjedom 26:22.

Najzaslužniji za trijumf Metalurga bilu su Pecakovski sa devet postignutih golova i Mitrevski i Mijatović sa po osam odbrana, dok je kod Borca Trivundža postigao šest golova, a Blažević je imao 13 uspješnih intervencija.

(MONDO, FOTO: seha-liga.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC