• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Červar: Banjaluka je rukometna metropola!

Trener Metalurga Lino Červar se posebno zahvalio na gostoprimstvu u Banjaluci i istakao da je sretan što Borac m:tel polako izlazi iz krize.

 Červar: Banjaluka je rukometna metropola! Izvor: MONDO

Rukometaši Borca m:tel nisu uspjeli da naprave čudo i savladaju Metalurg (22:26), ali su se skoro 50 minuta više nego ravnopravno nosili sa favorizovanim, doduše kombinovanim skopskim timom.

Poslije utakmice četvrtog kola SEHA lige, crveno-plavi su ispraćeni aplauzima solidno popunjene dvorane Borik, a objektivna banjalučka publika je u istom maniru ispratila i igrače Lina Červara.


Hrvatski stručnjak se na konferenciji za novinare posebno zahvalio na gostoprimstvu i istakao da je sretan što Borac m:tel polako, ali sigurno izlazi iz svih problema koji su ga zadesili.

„Čestitam Borcu i mom kolegi na odličnoj igri, Posebno mi je drago što sam čuo pozitivne vijesti iz Banjaluke, stvari se konsoliduju i Banjaluka će ostati rukometna metropola. To su večeras pokazali jednim žestokim htijenjem i voljom. Još jednom čestitke Borcu i želim mu sve najbolje u daljem takmičenju“, rekao je Červar.



Šef struke Banjalučana Bojan Crnomarković je rekao da Borac m:tel od ovog što je prikazao u dvoboju sa Makedoncima bolje ne može.

„Mi smo odigrali najbolje što možemo. Ranije smo imali problema s povredama, večeras su nam se vratili neki igrači, a i priključio se golman Mario Blažević, koji još nije dostigao optimalnu formu, ali vidjeli ste koliko znači našem mladom timu. O Metalurgu mogu samo reći da bih volio da moj tim nekad igra kao oni što su igrali protiv PSŽ-a“, rekao je Crnomarković i dodao:

„Nemam šta da zamjerim mojim igračima, mi smo dali maksimum, ali smo se namjerili na boljeg protivnika i zasluženo izgubili. Čestitam Metalurgu od srca i moram da se zahvalim banjalučkoj publici, koja se ponovo vratila u Borik“.

Slijedi put u Beograd na megdan Partizanu u subotu u petom kolu

„Vjerujem da ako budemo igrali kao ovih večerašnjih 50 minuta možemo da do pozitivnog rezultata protiv crno-bijelih“, naglasio je Crnomarković.

Borac m:tel još nema nijedan bod u ovogodišnjem izdanju regionalnog takmičenja.

(N.Š/ MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC