• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Zvezda za kraj pobijedila Sintez

Crveno-bijeli na "Tašmajdanu" savladali Sintez iz Kazanja 9:8 i potvrdili osvajanje prvog mjesta pred doigravanje za plasman u Ligu šampiona.

 VATERPOLO: Zvezda za kraj pobijedila Sintez  Izvor: MONDO

I Radnički iz Kragujevca i BVK Crvena zvezda, šampion Evrope, obezbijedili su plasman u narednu rundu kvalifikacija za LŠ sa maksimalnim učinkom.

Prvak Srbije pobijedio je u nedjelju popodne u Beogradu ruski Sintez, predvođen svojih doskorašnjim igračem Duškom Pijetlovićem. Prethodno su igrači Dejana Savića bili bolji od Spartaka iz Volgograda i holandskog Šurmana.

ZVEZDA - SINTEZ 9:8 (1:2, 2:2, 4:2, 2:2)

Najefikasniji igrač meča bio je raspoloženi Strahinja Rašović, koji je u prelomnoj, trećoj četvrtini postigao dva gola i donio svom timu izjednačenje 5:5.

Nedugo potom iskoristio je asistenciju Andrije Prlainovića, pogodivši za 8:7, a pobjednik je bio odlučen minut i 16 sekundi prije kraja, kad aje Nikola Vukčević postigao gol za 9:7, sa igračem više.

ZVEZDA: Sava Ranđelović 1, Andrija Prlainović 1, Strahinja Rašović 4, Filip Kljajević 1, Nikola Rađen 1, Nikola Vukčević 1.

Za četiri preostala mjesta u Ligi šampiona boriće se osam ekipa. Srbija bi mogla da u najjačem takmičenju ima tri predstavnika, s obzirom na to da je Partizan automatski obezbijedio plasman.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC