• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić: Samo ne Pro Reko

"Ne zato što ih se plašimo, već zato što bi bila šteta da se jedna od te dvije ekipe na plasira u Ligu šampiona", kaže trener vaterpolista Zvezde.

 Savić: Samo ne Pro Reko Izvor: MONDO

Šampion Evrope uspješno je nastavio da pliva ka grupnoj fazi najjačeg takmičenja.

Vaterpolisti BVK Crvene zvezde ostvarili su sve tri pobjede na uvodnom kvalifikacionom turniru, zaključno sa trijumfom nad Sintezom.

Trener Dejan Savić bio je zadovoljan plasmanom u drugu fazu i maksimalnim učinkom svog tima. Nije krio da ima samo jednu želju pred nastavak borbe za plasman.

"Nadam se da ćemo da izbjegnemo Pro Reko. Ne zato što ih se plašimo, već zbog toga što bi bila velika šteta da se jedna od ove dvije ekipe ne plasira u Ligu šampiona", rekao je Savić novinarima poslije meča.

Prvak Srbije je nedjeljnom pobjedom zauzeo prvo mjesto u kvalifikacionoj Grupi F. Pro Reko je u subotu na svom bazenu poražen od Radničkog iz Kragujevca.

Nakon sedam godina u Đenovi je slavio gost!

Dan poslije, Kragujevčani su potvrdili osvajanje prvog mjesta u Italiji, a crveno-bijeli u Beogradu.

"Imali smo dosta oscilacija, kao u prve dvije utakmice. Na momente smo igrali onako kako želim i ispunili smo cilj koji je bio osvajanje prvog mjesta. Slijedi analiza naših grešaka sa ovog turnira i moramo da promijenimo pristup utakmicama, ali i neke taktičke stvari", dodao je Savić.

Desni bek crveno - bijelih Boris Vapenski izjavio je da se ekipa još uigrava, ali da je Crvena zvezda ostvarila cilj osvajanjem prvog mjesta.

"Cijeli turnir smo bili u teškom takmičarskom ritmu. Osvarili smo cilj koji smo zacrtali što nam donosi lakšeg rivala u sljedećoj fazi. Nismo bili na nivou na cijelom turniru, jer se ekipa još prilagođava", rekao je Vapenski.

Srpski centar u redovima Sinteza Duško Pijetlović rekao je da je njima bila važnija jučerašnja utakmica sa Spartakom iz Volgograda koju su pobijedili i plasirali se u narednu rundu.

"Danas je više bila loša igra Crvene zvezde nego što smo mi bili dobri. Bitno je da smo juče pobijedili Spartak", zaključio je Pijetlović.

Posljednja runda kvalifikacija za Ligu šampiona počinje 26. oktobra i u njoj će se osam timova boriti za preostala četiri upražnjena mjesta.

(MONDO/Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC