• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

De Viljota umrla od posljedica nesreće

Djevojka koja je testirala bolid ekipe Marusije preminula je u hotelu u Sevilji prirodnom smrću od neuroloških povreda dobijenih ranije.

 De Viljota umrla od posljedica nesreće Izvor: MONDO

Marija de Viljota pronađena je mrtva u hotelu u Sevilji u petak. Djevojka, koja je testirala bolid ekipe Formule 1 Marusije prošle sezone preminula je prirodnom smrću, potvrdili su ljekari.

U saopštenju koje je izdala njena porodica navodi se da su ljekari kontatovali da je smrt nastupila kao posljedica teškog udesa koji je Marija doživjela početkom jula prošle godine, kada je tokom testiranja udarila u kamione pored staze.

Ćerka bivšeg vozača F1 Emilija de Viljote u tom udesu zaradila je povrede opasne po život, a izgubila je i desno oko, zbog čega je provela dugo vremena u bolnicu na oporavku.

"Forenzičari su nam saopštili da je Marija umrla u snu, negdje oko šest sati ujutro od posljedica neuroloških povreda koje je zadobila u nesreći. Ona nas je napustila, ali nam je ostavila jasnu poruku o radosti i nadi, koja našu porodicu pokreće u ovim teškim trenucima", stoji u saopštenju porodice De Viljota.

Marija de Viljota se prvi put u javnosti poslije nesreće u julu 2012. pojavila prošlog oktobra, kada je počela da se bavi humanitarnim radom, a u Sevilji, gdje je preminula trebalo je da promoviše knjigu koju je napisala "Život je dar".

(MONDO, Foto: Beta/AP/Luca Bruno)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC