• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda na Jokovića, Ivovića, Madaraša...

Crvena zvezda to nije htjela, ali će morati - za Ligu šampiona protiv slavnog Pro Reka! Radnički protiv "male" reprezentacije Grčke, Vuljagmenija.

 Zvezda na Jokovića, Ivovića, Madaraša... Izvor: MONDO

"Samo ne Pro Reko", rekao je trener šampiona Evrope, Crvene zvezde, Dejan Savić.

Potom se i ogradio...

"Ne zato što ih se plašimo, nego zato što je šteta da jedan od takva dva kluba ne igra Ligu šampiona".

Jedan, ipak, neće igrati. Pitanje je samo ko - aktuelni prvak Evrope Crvena zvezda ili sedmostruki Pro Reko!

Vaterpolisti Crvene zvezde igraće protiv Pro Reka u završnoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će se kragujevački Radnički sastati s Vuljagmenijem, objavljeno je na sajtu Evropske plivačke federacije (LEN).

Ukoliko izbaci Reko, Crvena zvezda će upasti u Grupu A u kojoj su uveliko Barseloneta, Olimpijakos, Jug i Eger, a tu će i bolji iz meča Solnok - Primorje.

Ako nadigra Vuljagmeni, Radnički će upasti u Grupu B gdje su Galatasaraj, Spandau, Breša i Partizan, kao i pobjednik meča Oradea - Sintez.

Vaterpolisti Zvezde će u prvom meču gostovati u Đenovi, dok je Radnički biti domaćin grčkoj ekipi. Prve utakmice su na programu 26. oktobra, dok su revanši zakazani za 9. novembar.

Joković, Ivović, Madaraš, Đakopo, Felugo, Janović, Figari, Aikardi, Tempesti, Pastorino, Filjoli... To je sadašnji tim Reka, koji će svakako biti velika, velika prepreka za mladi tim Crvene zvezde.

Prlainović, Šefik, Rađen, Ranđelović, Viktor i Strahinja Rašović, Vukčević, Ivošević, Vapenski, Avramović, Kljajević, ali i novajlija Amerikanac Džon Man. Oni će se suprotstaviti italijanskoj legiji stranaca.

Radnički iz Kragujevca samo će naizgled imati lakši posao od Crvene zvezde, protiv grčkog Vuljagmenija, dvostrukog prvaka Evrope. To je "mala" reprezentacija Grčke, klub koji redovno učestvuje u evro-kupovima i koji svakako "zna" kako se igraju ovakve utakmice.

Tu su Tsalkanis, Milonakis, Guvis, Velonasis, Elmisian, Kulijerakis, Afrodakis, Karoncios, Krisospatis, Miralis, Tigas, Masmanidis, Zerdevas...

Poređenja radi, hrvatsko Primorje iz Rijeke, u prethodnim rundama kvalifikacija, pobijedilo je Vuljagmeni 12:3.

Stoga, to ne bi trebalo da bude nepremostiva prepreka za Radića, Burića, Popovića, Markovića, Gaka, Basaru, Ćirića, Koroliju, Zlokovića, Filipa i Đorđa Filipovića, Vuksanovića, Ćirkovića, Stivensa, Rozentala...

Preostala dva para su Oradea - Sintez i Solnok - Primorje. Pobjednici ovih duela obezbijediće učesće u grupnoj fazi Lige šampiona koja počinje 20. novembra.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC