• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarić: Vraćam se ako će se raditi ozbiljno

Danijel Šarić će se pod vratiti na gol reprezentacije Bosne i Hercegovine pod uslovom da se radi ozbiljno.

 Šarić: Vraćam se ako će se raditi ozbiljno Izvor: MONDO

Danijel Šarić, golman  Barselone, našao se na širem spisku Dragana Markovića, selektora rukometne reprezentacije BiH.Ipak to  ne znači da će  ponovo zaigrati u bh. dresu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2015. u Kataru.

"Iskreno, nemam pojma o čemu se radi. Niko iz Saveza, kao i ni selektor Dragan Marković nije me kontaktirao. Lijepo je što misle na mene, ali prije nego što odlučim hoću li se vratiti u reprezentaciju, želim razgovarati sa ljudima iz Saveza i selektorom. Uvijek se javljam na telefon, tako da sam na raspolaganju. Nisam nikome dužan i ni od koga ne bježim. Čekam da obavim razgovor, pa ćemo vidjeti", rekao je  Šarić za "Nezavisne" i dodao kako ima želju da nastupa za BiH.

"Naravno da mi je drago što sam na spisku reprezentacije, ali potrebno je neke stvari uozbiljiti. Doći ću ako se dešava nešto ozbiljno i na duže staze. Dobro bi bilo da selektor dobije barem dvije-tri godine za realizaciju nekog plana, a ne nakon prvog neuspjeha da dobije otkaz. Nebitno je ko je selektor, važno je da postoji plan i sistem po kojem ćemo raditi. Treba iskoristi potencijal mladih igrača, ali i nas stare da im prenesemo svoja iskustva i znanja", kaže Šarić, koji pozdravlja dolazak Ratka Nikolića u Borac m:tel.

" Meni je jako drago što će doći u Borac. On je moj kum. To je čovjek koji je bio vrhunski pivot, jedan od najboljih u svijetu svojevremeno. Njegov dolazak, prije svega, pomoći će djeci. Svojim kvalitetom i ličnim prisustvom biće veliki plus za klub. Očigledno je da su u Borcu osjetili da od Nikolića mogu dobiti mnogo pozitivnih stvari. Situacija je u Evropi jako teška, nema puno angažmana. To treba iskoristiti na ovaj način na koji je to Borac uradio", kaže Šarić.

(MONDO:Foto:siol.net)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC