• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golić: Nikolić će nam puno značiti

Direktor Borca m:tel Nebojša Golić najavio Ratka Nikolića kao veliko pojačanje koje će značiti mnogo za crveno-plave zbog znanja, iskustva...

 Golić: Nikolić će nam puno značiti Izvor: MONDO

Ratko Nikolić novo je pojačanje rukometnog kluba Borac. Iskusni pivot, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije zbog tehničkih problema nije stigao na predstavljanje zakazano za danas u prostorijama klbua, ali stiže u Banjaluku kao jedno od najvećih pojačanja Borca u posljednjih nekoliko godina.

"Ratko će od danas biti član RK Borac. Razgovarali smo se, dogovorili smo se jer nama treba pomoć, posebno na poziciji pivota, on se nije dvoumio, odlučio je da dođe i pomogne nam a i mi ćemo pomoći njemu",
rekao je direktor Borca Nebojša Golić.

On je istakao da će Nikolić mnogo značiti za ekipu Borca.

"Značiće nam puno, ima ogromno iskustvo, znanje i pomoći će nam u svim segmentima, posebno mlađim igračima. On ostaje do kraja polusezone, a potrudićemo se da ostane i duže“
, rekao je Golić.

Nikolić dolazi u grad na Vrbasu na poziv prijatelja, upravo Golića ali i Danijela Šarića, a o finansijskim uslovima praktično nije ni razgovarao sa čelnicima Borca.

"Ratko dolazi na naš poziv, na moj poziv i Šarićev i to je to. O njegovim finansijskim uslovima ćemo poslije sastanka sa predstavnicima vlasti institucijama, koji nam je obećan ali ga jkopš čekamo. Tada ćemo i o njegovim uslovima i svih ostalih igrača", rekao je Golić koji se osvrnuo na situaciju u klubu.

"Isto je stanje, račun je i dalje blokiran, čekamo razgovore sa zvaničnicima. U razgovoru sa gradonačelnikom Gavranovićem poslije utakmcie sa Metalurgom obećao mi je da ćemo imati sastanak za sedam dana. To je bila srijeda, a u međuvremenu prošle su tri srijede mi i dalje čekamo. Imali smo i Nadzorni odbor na kojem je i bila i gospođa Ljilja Radovanović iz Gradske uprave i rekla je da će to ubrzati, ali mi još čekamo", istakao je Golić.

Proteklih dana govorilo se i mogućnosti da Borac dobije novog trenera, a Golić je potvrdio da su obavljeni rzagovori sa bivšim igračem Janijem Čopom, ali da ništa konkretno nije dogovoreno.

„Razgovarali smo ali ništa konkretno nije dogovoreno. Ali ono što je važno je da Bojan Crnomarković ostaje trener, pisalo se da će on biti smijenjen, ali nema smjene. On ostaje i ko god da dođe radiće u tandemu s njim“, istakao je Golić.

(G.A. – MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC