• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Radnički spreman za završni udarac

Posle osam uzastopnih pobjeda u kvalifikacijama za Ligu šampiona, vaterpolisti Radničkog imaju još jednu stepenicu do ostvarenja glavnog cilja.

 VATERPOLO: Radnički spreman za završni udarac Izvor: MONDO

Kragujevački Radnički će ovog vikenda odigrati prvu od dvije utakmice plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv grčkog Vuljagmenija.

Iako je u pobjedničkom nizu u kvalifikacijama Radnički savladao i jednog od najvećih favorita za osvajanje najelitnijeg evropskog takmičenja, Pro Reko, Kragujevčani ne potcjenjuju Grke.

Naprotiv, u ovaj duel ulaze maksimalno skoncentrisano i oprezno, baš kao što je to bio slučaj protiv italijanskog giganta.

"Došli smo do eliminacionog dijela Lige šampiona. Do sada smo odigrali veoma kvalitetne utakmice. Uspjeli smo da pobijedimo Reko, ali sve će to pasti u vodu ako do kraja ne završimo posao. Utakmice sa Vuljagmenijem su nam najvažnnije u ovom dijelu sezone, pogotovo prva u Kragujevcu", rekao je Jovović pred subotnji duel (18 časova, bazen SC "Park).

Vuljagmeni je prošle sezoneu onoj krnjoj Ligi šampiona, igrao četvrtfinale. Zato su u Radničkom oprezni.

"Ne očekujem da će biti lako, jer je Vuljagmeni tim za svaki respekt. U sastavu ima par reprezentativaca, među kojima su prvi golman i najbolji igrač grčke reprezentacije. Grčki stil vaterpola i način igre grčkih klubova generalno nam ne odgovara, tako da nam predstoje teški dueli", zaključio je Jovović.

Centar Boris Zloković se saglasio sa trenerom da je ovo najbitnija utakmica u ovom dijelu sezone, računajući i Superkup sa Crvenom zvezdom.

"Vuljagmeni je nezgodna ekipa, jer nam ne odgovara način na koji igraju i mislim da će zaista biti teško. Šteta je što se prva utakmica igra ovdje, a revanš u Atini. Mislim da je to jako nezgodno, ali šta je tu je. Moramo da se skoncentrišemo, odigramo mirno i čekamo njihove greške. Samo tako možemo do pobjede sa što većom razlikom, koja bi nam obezbijedila miran put na revanš", rekao je Zloković.

Karte za duel Radničkog i Vuljagmenija koštaju 200 dinara (manje od 2 evra).

(MONDO, foto: VK Radnički)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC