• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Jelena Janković u četvrtfinalu na Bamer

Jelena Janković je u četvrtfinalu US Opena. Mesto medju osam Džej Džej je obezbedila savladavši Karolinu Voznijacki sa 2:1, po setovima 3:6, 6:2, 6:1.

 US OPEN: Jelena Janković u četvrtfinalu na Bamer Izvor: MONDO

Meč je trajao sat i 47 minuta.

Za plasman u polufinale Jelena će igrati protiv 29. nosica Sibil Bamer, koja je u tri seta (7:6, 0:6, 6:4) savladala Francuskinju Maron Bartoli.

Jankovićeva se do sada sedam puta sastajala sa Austrijankom i zabeležila je šest pobeda, poslednju upravo na US Openu prošle godine, kada je bilo 6:4, 4:6, 6:1.

Duel Janković - Voznijacki na stadionu "Artur Eš" gotovo da je bio preslikan susret srpske i danske teniserke od pre dva meseca sa Vimbldona. Ponovo je prvi set dobila osamnaestogodišnja Dankinja. Ponovo je Jelena uspela da nadoknadi deficit i zatim ubedljivo osvoji odlučujući treći set.

Ovog puta, u završnici drugog i pogotovo u trećem Jankovićeva je demonstrirala definitivno svoj najbolji tenis u Njujorku i ukoliko tu i takvu igru ponovi i u naredna tri meča snovi o prvoj gren slem titulu bi mogli postati stvarnost.

Do rezultata 2:2 u drugom setu Dankinja, 18. igračica sveta, bila je konkurentna, odnosno čak bolja rivalka. Dugo, čini se od početka turnira, Jelena je tražila pravi ritam i konačno ga u šestom gemu drugog seta pronašla. Kockice su legle na svoje mesto, Dankinja je uletela u mašinu i sve što je do kraja uspela da uradi bilo je da osvoji jedan, počasni gem u trećem setu.

Voznijacki je u prvom setu prvi brejk napravila u šestom gemu, Jelena je uzvratila ribrejkom, da bi već u narednom gemu ponovo prepustila svoj servis protivnici, koja je rutinski dobila naredni gem i set nakon 34 minuta igre.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC