• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej: Serena umorna? Ma važi...

Srpska teniserka poslije poraza u polufinalu Masters kupa izjavila da nije baš ubijeđena da je rivalka preumorna kako je tvrdila poslije meča.

 Džej Džej: Serena umorna? Ma važi... Izvor: MONDO

Serena Vilijams pobijedila je Jelenu Janković sa 6:4, 2:6, 6:4 i igraće u finalu završnog turnira sezone u Instanbulu protiv Li Na.

Amerikanka je ostvarila mnogo težu pobjedu nego što se očekivalo, kretala se sporije na meču, a u pauzama je zabijala lice u peškir.

"U hotelu sam samo ležala i kao da sam došla do ivice. Bukvalno sam se osjećala kao da sam udarila u zid. Bila sam toliko umorna da sam jedva stajala. Mislim da sam mnogo igrala ove godine. U jednom trenutku kao da me napustio sav vazduh i ne znam kako sam završila meč. Stvarno ne znam", rekla je Vilijamsova.

Jankovićeva, koja se prije meča žalila na prehladu, nije uspjela da iskoristi navodnu slabost Vilijamsove.

"Ona iz nekog razloga uvijek kad gubi počne da sporije servira i da ne trči na lopte. To je nešto na šta morate da obratite pažnju kad ste igrač. Nije prvi put da ona to radi u našim mečevima", rekla je najbolja srpska teniserka.

"Kada, međutim, dođu važni trenuci ili serve, onda jednostavno ne znate kako će da reaguje, da li će biti brza ili spora, tako da sve vrijeme morate da budete oprezni. Ona je najbolja na svijetu, daleko najbolja, i igra veoma dobro, ali mislim da treba biti pravi sportista i kad se gubi i kad se pobjeđuje", rekla je Jankovićeva.

Jelena nije ubijeđena da je Serena baš toliko umorna koliko je pričala pravdajući se za teško iščupanu pobjedu nad srpskom teniserkom.

Džej Džej je rekla da je Vilijamsova u Istanbulu sve mečeve dobila u dva seta, a da je ona na terenu provela ukupno pet sati i 41 minut, dva sata duže od Amerikanke.

Dodala je i da je ona igrala u petak, a da je Serena Vilijams bila slobodna.
(MONDO:Foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC