• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Remi na Matićevom debiju

Reprezentativci Srbije, prvi put predvođeni selektorom Vladanom Matićem, odigrali 29:29 (16:15) u prijateljskoj utakmici sa Češkom u gostima.

 RUKOMET: Remi na Matićevom debiju Izvor: MONDO

Prva od dva duela rukometnih reprezentacija Srbije i Češke, u okviru EHF nedelje rukometa, završen je bez pobjednika - 29:29 (16:15).

Bio je ovo debitantski meč bivšeg reprezentativca naše zemlje Vladana Matića u ulozi selektora "orlova" i sve je odlično počelo.

Srbija je u prvih 20 minuta igrala odlično i vodila 14:8, ali je domaćin u finišu poluvremena uspio da smanji razliku na samo jedan gol.

U nastavku utakmice igralo se ujednačeno, a "orlovi" su, ipak, imali napad za pobjedu, ali je pokuša Nenadića zaustavio odlični golman Češke, Mrkva.

Najefikasniji u našem timu bio je Rajko Prodanović sa sedam golova. Bojan Beljanski je dao jedan manje, a Ivan Nikčević i Nemanja Zelenović po pet.

SRBIJA: Pušica, Nikčević 5, Manojlović 1, Stanić (6 odbrana), Ilić 2, Radivojević, Prodanović 7, Rnić, Beljanski 6, Vučković, Zelenović 5, Marjanović, Draško Nenadić, Petar Nenadić 3, Marsenić, Pešić, Đukanović (4 odbrane, 1 sedmerac), Kocić.

Najefikasniji u reprezentaciji Češke bio je Miroslav Jurka sa pet golova.

"Sa novim selektorom i na prvoj zajedničkoj utakmici odigrali smo dobro. Status igrača je različit, neki igraju više, neki manje u svojim klubovima, a neki nam nedostaju, tako da, ukupno gledano, imamo razloga za zadovoljstvo", rekao je najefikasniji igrač utakmice Rajko Prodanović.

(MONDO, Rukometni savez Srbije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC