• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Del Potro opljačkan u Parizu

Argentinskom teniseru nepoznati pljačkaši ukrali torbu dok je na željezničkoj stanici u prestonici Francuske davao autograme.

 Del Potro opljačkan u Parizu Izvor: MONDO

Huan Martin del Potro dobro će zapamtiti učešće na turniru Masters serije u Parizu, ali ne zbog poraza u četvrtfinalu od Rodžera Federera, već zbog toga što je ostao bez pasoša i ostalih ličnih stvari.

Argentinca su na stanici "Ger du Nord", odakle saobraćaju međunarodni vozovi iz Pariza, opljačakale nepoznate osobe u trenutku dok je davao autograme.

"Krenuo sam da uđem u voz 'Eurostar' za London, kada su me zamolili za autogram. Stao sam da im dam potpis i roku od dvadesetak sekundi ukradena mi je torba sa stvarima", izjavio je Del Potro.

Četvrtom teniseru svijeta lopovi su ukrali pasoš, novac, neke lične stvari, ali i amajliju, brojanicu, zbog koje najviše žali. Naime, nju je lično blagosiljao papa Franjo u maju, tokom turnira u Rimu, kada su se sreli, i od tada je neizostavan dio Del Potrovih ličnih stvari.

Huan Martin del Potro učestvovaće sa još sedam najboljih tenisera u 2013. godini na završnom turniru sezone, Masters kupu u Londonu, koji počinje u ponedjeljak.

(MONDO, foto: Beta/AP/Francois Mori)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC