• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šefik: Udovičić je kriv za sve!

Denis Šefik poručio da neće braniti za reprezentaciju dok je selektor Dejan Udovičić za koga tvrdi da je glavni krivac za lošu atmosferu u ekipi.

 Šefik: Udovičić je kriv za sve!   Izvor: MONDO

"Ja mogu sebe da okrivim za incident sa Aleksandrom Šapićem, ali zbog celokupne loše atmosfere koju u reprezentaciji imamo već godinama, najveći krivac je naš selektor Dejan Udovičić... On je, prosto, čovek koji nikada nije imao snage da bilo kome od nas skrene pažnju. I kad god bi neko od nas preterao, bilo ja, bilo Šapić ili neko treći, nikada nije reagovao. Samo je puštao da te stvari prolaze tek tako, bez ikakve kontrole", rekao je Šefik u intervjuu "Večernjim novostima".

Heroj mnogih uspeha srpskih vaterpolista u poslednjoj deceniji dodao je da je razočaran tretmanom koji ima u reprezentaciji proteklih godinu i po dana.

"Ja sam sebe na golu držao odbranama, a ne nekim drugim stvarima. I zato, zbog svega što mi se u proteklih godinu i po dana dešavalo u reprezentaciji, a kulminiralo je u Pekingu, jako su male šanse da više branim za Srbiju dok je Udovičić selektor. Jako mi je žao zbog toga, čak mnogo više nego što mnogi misle. Ako bih se posle svega odazvao njegovom pozivu, ne bih mogao da pogledam sebe u ogledalu, a to mi je jedina bitnija stvar u životu od želje da igram za nacionalni tim", rekao je Šefik.

Upitan da li će zaigrati za Crnu Goru, golman Budvanske rivijere nije potpuno isključio takvu mogućnost.

"Tamo imam mnogo prijatelja, na koje sam ponosan, ali nikad nisam imao dilemu za koju ću reprezentaciju da branim. Trenutno nemam u planu da branim ni za jednu reprezentaciju, ali i ako se odlučim da nastupim za Crnu Goru, to će biti samo zbog nekorektnog odnosa selektora Dejana Udovičića, što svakako nisam zaslužio", zaključio je Šefik.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC