• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Troicki za CNN: Tretiraju me kao kriminalca

Srpski teniser Viktor Troicki rekao da ima osjećaj da ga Svjetska antidoping agencija tretira kao kriminalca.

 Troicki za CNN: Tretiraju me kao kriminalca Izvor: MONDO

Srpski teniser Viktor Troicki rekao da ima osjećaj da ga Svjetska antidoping agencija tretira kao kriminalca, istakavši da mu je čak bilo zabranjeno da u Beogradskoj areni prisustvuje finalu Dejvis kupa između Srbije i Češke.

Troickom je Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani u utorak samo smanjio suspenziju sa 18 na 12 mjeseci zbog odloženog odlaska na doping kontrolu na mastersu u Monte Karlu ranije ove godine.

"Tretiraju me kao kriminalca, nije mi čak bilo dozvoljeno ni da budem u Areni. Rekli su mi da ne mogu da prisustvujem, čak ni kao gledalac koji je kupio kartu za taj meč. Mnogo igrača je stalo iza mene i dalo mi podršku, to mi mnogo znači jer se nalazim u najtežem trenutku u karijeri", rekao je Troicki u direktnom uključenju za CNN, a prenosi B92.

Svojevremeno 12. teniser svijeta priznao je da je bio iznenađen kada je vidio da je Novak Đoković u utorak u Londonu govorio o njegovom slučaju i naglasio da mu Đokovićeva podrška mnogo znači.

Đoković je na konferenciji za novinare okrivio ljude iz Svjetske antidoping agencije rekavši da rade neprofesionalno i da im više ne vjeruje.

"Nisam znao da će on to reći, a način na koji je rekao zaista mi nevjerovatno puno znači. Sjajno je u ovom trenutku imati podršku veoma dobrog prijatelja, veoma sam mu zahvalan na tome. On je zaista moj iskreni prijatelj i sada sam se u to i uvjerio. Ali ne samo on, već i drugi igrači, Jelena Janković, Janko Tipsarević i Rafa Nadal takođe su rekli lijepe stvari", zaključio je Troicki, koji će poslije odluke CAS na teren moći tek u julu 2014.

Finalni meč Dejvis kupa između Srbije i Češke igra se u Beogradskoj areni od 15. do 17. novembra.

(MONDO, Tanjug, Foto:Guliver/Getty Images/Dennis Grombkowski)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC