• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Novak popodne, Jelena posle ponoći

OSMINA FINALA: Đoković - Robredo, ČETVRTFINALE: Janković - Bamer. Dušan Vemić i Bruno Soareš igraju četvrtfinale dublova.

 US OPEN: Novak popodne, Jelena posle ponoći Izvor: MONDO

Novak Đoković igraće u utorak posle podne za plasman među osam najboljih na US openu, a Jelena Janković u jedan čas posle ponoći za mesto u polufinalu.

Đoković će se u okviru osmine finala sastati sa 15. teniserom sveta, Špancem Tomijem Robredom, kojeg je savladao u poslednja tri okršaja.

Robredo je dobio samo jedan međusobni meč, 2005. godine u Parizu, a Novak 2006. na Vimbldonu i 2007. u Roterdamu i Eštorilu - tukao ga je na travi, betonu i šljaci!

Srpski teniser za sada je u Njujorku pobedio Francuza Arno Klemona, Amerikanca Roberta Kendrika i Hrvata Marina Čilića, a Robredo Nemca Zvereva, Rusa Safina i Francuza Congu. Ako još jednom opravda ulogu favorita, Đokovića će u četvrtfinalu čekati Amerikanac Endi Rodik ili Čileanac Fernando Gonzales.

Meč Đoković - Robredo je drugi po redu na stadionu Artur Eš, posle ženskog četvrtfinala Elena Dementijeva - Pati Šnider. Njegov početak očekuje se između 18.30 i 19 časova po centralnoevropskom vremenu.

Jelena Janković i Sibil Bamer
sastaće se na istom stadionu, ali na startu večernjeg programa, od 19 po lokalnom, odnosno jedan čas noću po centralnoevropskom vremenu.

Bamer je Jelenina stara mušterija, s obzirom na to da je rezultat u međusobnim mečevima 6:1.

Dvadesetosmogodišnja Austrijanka jedinu pobedu je ostvarila 2006. godine u Indijan Velsu, nakon čega je gubila od Jankovićeve u Strazburu, Lincu, Los Anđelesu, Torontu i konačno na prošlogodišnjem US openu. Svi pomenuti turniri, osim Strazbura, igrani su na betonu.

Pobednici mečeva Janković - Bamer i Dementijeva - Šnider formiraće prvi polufinalni par. U drugom delu kostura (u sredu) predstoji derbi okršaj sestara Vilijams, odnosno meč Dinara Safina - Flavija Peneta.

Dušan Vemić, jedini preostali predstavnik Srbije u dublu, takođe će izaći na teren u utorak.

Vemić i Brazilac Bruno Soareš
oko 18.30 časova na terenu Luis Armstrong počeće četvrtfinalni okršaj sa Argentincima Maksimom Gonzalesom i Huanom Monakom.

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor oprostili su se od takmičenja u osmini finala, porazom od Šveđanina Lindšteda i Finca Nieminena.

Zimonjić je ispao i u miksu, gde mu je partnerka bila Slovenka Katarina Srebotnik, kao i Vemić u paru sa Italijankom Penetom. Oba para stala su u četvrtfinalu, izgubivši sa po 2:1.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC