• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako se to radi: Partizan pomogao Zvezdi!

"Iskoristićemo dolazak Barselonete i zahvalio bih se Vladi Vujasinoviću i Partizanu što su nam ustupili sparing partnera na jedan trening".

 Tako se to radi: Partizan pomogao Zvezdi! Izvor: MONDO

Svi bi trebalo da se ugledaju na prirodu rivalteta koji postoji između vaterpolo klubova Partizan i Crvena zvezda.

Gest koji su napravili crno-bijeli pred veliki ispit koji očekuje crveno-bijele prevazilazi lokalne standarde i dijametralno se razlikuje od odnosa košarkaških i fudbalskih sekcija:

Partizan je ustupio svog sparing partnera, Barselonetu, Crvenoj zvezdi! Trener Partizana Vladimir Vujasinović, koji je domaćin Barseloneti na zajedničkim pripremama dva kluba, pomogao je bivšem saigraču i prijatelju, ali i rivalu, treneru Crvene zvezde Dejanu Saviću, poslavši Špance na jedan trening crveno-bijelih.

Tako je Zvezda dobila ono što joj je bilo preko potrebno uoči revanš meča posljednje runde kvalifikacija za Ligu šampiona, u kojem dočekuje slavni Pro Reko u namjeri da nadoknadi četiri gola minusa iz prve utakmice u Italiji. Pro Reko je taj duel dobio 9:5, a revanš je na programu u subotu na "Tašmajdanu".

"Ono što nam je nedostajalo su jake pripremne utakmice. Iskoristićemo maksimalno dolazak Barselonete na pripreme sa Partizanom i ovim putem bih se zahvalio Vladi Vujasinoviću i Partizanu što su nam ustupili svog rivala na jedan trening", rekao je Savić.

"Napravićemo generalnu probu pred subotnji meč. Nismo uspjeli u posljednja dva prvenstvena kola da uvježbamo neke akcije, jer smo imali, za nas, dva slaba protivnika. Duel sa Rekom je težak, ulazimo maksimalno, znam da jurimo rezultat, ali nada uvijek postoji", dodao je trener Zvezde Dejan Savić.

Crvena zvezda je zvanični šampion Evrope iz 2013. godine, dok je Partizan sedmu titulu osvojio 2011. godine.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC