• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šefik: Izbacio nas je Grk, još u Italiji

"Sramota je što ekipa koja je prvak Evrope uopšte igra kvalifikacije", rekao je golman Zvezde Denis Šefik poslije eliminacije iz Evrope.

 Šefik: Izbacio nas je Grk, još u Italiji Izvor: MONDO

Golman Crvene zvezde, nesuđeni junak utakmice Denis Šefik, poslije šokantne eliminacije iz Lige šampiona izjavio je da su penal-rulet i iskustvo italijanskog tima odlučili pobjednika dvomeča protiv Pro Reka.

Šefik je odbranio 16 udaraca protivnika tokom utakmice, još dva peterca potom, ali je njegov kolega na drugoj strani Stefano Tempesti ukrotio peterce Borisu Vapenskom i Viktoru Rašoviću, a u posljednjoj seriji Strahinja Rašović pogodio je stativu, a Pro Reko pogodio grupnu fazu Lige šampiona.

"Stigli smo četiri razlike, ali na ruletu nismo uspjeli. Italijani su iskusnija ekipa, imaju mnogo veći broj dobrih šutera. Čestitao bih svojoj ekipi na fenomenalnoj igri, u dugoj karijeri ovakvo požrtvovanje nisam vidio. Dobili smo sa četiri razlike ekipu koja je uz Primorje najbolja u Evropi. Grčki sudija nam je u prvom meču napravio mnogo veliku razliku koju nismo uspjeli da anuliramo", rekao je Šefik na bazenu "Tašmajdan".

Iskusni golman je dodao da je ljut na bivše čelnike Vaterpolo saveza Srbije zbog toga što su, kako je naveo, dozvolili da Crvena zvezda kao aktuelni kontinentalni prvak igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Sramota je što ekipa koja je prvak Evrope i koja je uzela 'duplu krunu' u Srbiji uopšte igra kvalifikacije. Naš savez je ostao nijem na to, ljudi koji su ga vodili u tom momentu. Bilo koja vaterpolo sila bi napravila haos kada bi se desilo da njihova ekipa kao evropski prvak igra kvalifikacije", istakao je Šefik.

Vaterpolista Pro Reka Aleksandar Ivović nije krio zadovoljstvo zbog uspjeha u Beogradu.

"Bilo je mnogo teško. Igrao sam i prošle godine ovde i znam da Crvena zvezda igra iznad mogućnosti u svom bazenu zbog sjajnih navijača. Oni su od početka nametnuli svoj ritam igre, a mi nismo uspjeli da se snađemo, dali su nam gol u posljednjoj sekundi za peterce. Ostaće žal što jedna od ove dvije ekipe ispada, ali o tome treba da se pozabave čelnici Evropske plivačke federacije. Srećan sam što smo smo se plasirali u Ligu šampiona", rekao je Ivović.

Pro Reko će igrati u Grupi A Lige šampiona sa Egerom, Barselonetom, Olimpijakosom, Jugom i pobjednikom dvomeča Primorje - Solnok.(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC