• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ITF: Dvogodišnja suspenzija za Vives

Bivša reprezentativka Španije kažnjena sa dvije godine zabrane igranja zbog toga što je u njenom organizmu pronađena zabranjena supstanca.

 ITF: Dvogodišnja suspenzija za Vives Izvor: MONDO

Međunarodna teniska federacija (ITF) izrekla je Nuriji Ljagosteri Vives dvogodišnju kaznu zabrane takmičenja zbog pozitivnog rezultata na antidoping testu.

Svjetska antidoping agencija (WADA) utvrdila je, poslije uzetog uzorka urina na turniru u Stenfordu krajem jula, da je teniserka iz Španije koristila nedozvoljenu stimulativnu supstancu d-metamfetamin.

Ljagostera Vives, koja je dugi niz godina nastupala i za Fed kup selekciju Španije, izjavila da nije svjesno uzimala sintetičku drogu, i da joj nije poznato kako se našla u njenom organizmu.

Ona je odmah suspendovana na dvije godine, a kazna joj zvanično teče od 8. septembra, što znači da će na teren moći da se vrati 7. septembra 2015. Budući da Ljagostera Vives ima 33 godine, vjerovatno da ova suspenzija znači i neslavni kraj njene karijere.

Nurija Ljagostera Vives prije dvije godine zvanično je prestala da igra singl mečeve i od tada je samo posvećena dublu. Trenutno zauzima 40. mjesto na WTA dubl listi, a najbolji plasman joj je 35. pozicija. U karijeri je osvojila 16 titula u igri parova i dve u singlu.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Matthew Stockman)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC