• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bane Ivanović: Novače, ti si ponos Srbije!

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije oduševljen Novakom Đokovićem. Očekuje trijumf u Dejvis kupu protiv, kako kaže, srčanih Čeha.

 Bane Ivanović: Novače, ti si ponos Srbije! Izvor: MONDO

"O onome šta je uradio i šta radi Novak Đoković treba napisati knjigu! On je ponos svih Srba", izjavio je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović, očaran igrama i uspjesima srpskog tenisera, koji je osvojio novu veliku titulu u svojoj karijeri.

Pred polijetanje u Dubai, gde će u petak odigrati prijateljski meč sa učesnikom predstojećeg Mundijala u Brazilu, selekcijom Rusije, defanzivac Čelsija je sa grupom novinara na beogradskom aerodromu pričao o tenisu!

S obzirom na to da mu je saigrač Petr Čeh, golman Čelsija, Ivanović je imao šta da kaže na temu Čeha i sporta. U ovom slučaju tenisa. Jer, u petak u Kombank areni počinje megdan za "salataru: Srbija - Češka.

"Preko mog saigrača upoznao sam dosta Čeha. Znam i kako se pripremaju, igraju srcem, ali mi igramo pred našim navijačima", rekao je Ivanović, zastao i potom je nasmijao i sebe i novinare: "E, pa ja sad pričam kao da sam teniser, hahaha".

"Naš narod je navikao od njih da naprave taj korak više, kao ono prije tri godine... Fascinantna je ta atmosfera u našoj teniskoj reprezentaciji, i svi mi vidimo i osjećamo tu pozitivnu energiju, koja se odražava na sve ljubitelje sporta. Očekujem da slavimo ovdje u Beogradu", dodao je as Čelsija.

(MONDO, Foto: MN Press/AP photo /Kirsty Wigglesworth )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC