• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Zvezda ponosna na igrače

Crveno-bijeli poslije eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona i ponosni i tužni. "Tim ostaje na okupu", poručuje direktor Milojević.

 VATERPOLO: Zvezda ponosna na igrače Izvor: MONDO

Suočeni sa činjenicom da neće moći da brane evropski tron, svi u BVK Crvena zvezda sa pomiješanim osjećanjima dočekuju predstojeće, domaće izazove.

Tri dana poslije eliminacije od Pro Reka, aktuelni šampion Evrope i Srbije zahvalio se javnosti, prijateljima kluba, sponzorima i novinarima na podršci.

"Osjetili smo obavezu da istupimo u javnost i kažemo da smo ponosni što su naši igrači, po ko zna koji put, dostojno reprezentovali grb koji nose. Još jednom su pokazali da, kada je ugled Crvene zvezde u pitanju, neće biti nikakvih kompromisa i da ćemo uvijek i po svaku cijenu, časno i pošteno, isključivo na terenu, zastupati prave vrijednosti sporta kojima su nas učile generacije istinskih zvezdaša, koje su časno radile na ugledu crveno-bijele porodice kroz istoriju kluba", piše u saopštenju.

U Ligi šampiona za takmičarsku 2013/14 igraće dva srpska tima, Partizan i Radnički Kragujevac.

Crveno-bijeli će braniti trofeje u državnim takmičenjima .

"Ne smijemo da dozvolimo da jedan poraz utiče na sudbinun kluba. Zvezda je pokazala da je velika i u pobjedama i u porazima. Nama je drago da iza sebe imamo ljude koji prepoznaju prave vrijednosti, borbu i trud za klub. Tako je bilo kada smo se prije tri godine sa Vojvodinom borili za drugo mjesto, na kraju bili treći, ali i kada smo osvajali trofeje", rekao je za "Žurnal" direktor kluba Igor Milojević.

On uvjerava i da će ekipa ostati na okupu.

"Ne znam iz kog razloga se potencira pitanje ostanka igrača, ekipa ostaje na okupu. Neće nas uzdrmati ovo ispadanje, još dosta izazova je pred nama", podvukao je on.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC