• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radek riješio problem s Jankom

Prvi ženskaroš ATP tura tvrdi da je riješio problem sa Jankom Tipsarevićem, a o svojoj tajni kod žena ne želi da priča. Kaže samo da je sve "fora".

  Radek riješio problem s Jankom Izvor: MONDO

Srbija - Češka 1:1 u Dejvis kupu.

Srbija je pobijedila Češku  u polufinalu 2010. godine i kasnije osvojila trofej, a Česi su dobili Srbiju u četvrtfinalu 2012. i, takođe, kasnije osvojili "salataru".

Izgleda da je to jedini rezultat koji i dalje "važi" između ove dve selekcije, jer su prema riječima Radeka Štepaneka, Janko Tipsarević i on riješili sve ono što nije imalo veze s tenisom a dogodilo se prilikom posljednjeg susreta, prije godinu i po dana u Pragu.

Tipsarević je tada pobijedio Štepaneka, u meču u kojem je bilo mnogo tenzije, nervoze, pritisaka na sudiju Paskala Mariju, a kada je na kraju trebalo da mu čestita, Radek je Janku prilikom rukovanja pružio - srednji prst.

Tim povodom, srpski novinari pitali su iskusnog tenisera da li očekuje nešto "nepristupačniju" atmosferu u petak, subotu i nedjelju u "Kombank areni" kada zvanično počne finale Svjetske grupe Dejvis kupa za 2013. godinu između Srbije i Češke.

"Da li će navijači biti nepristupačniji nego inače, to je pitanje za publiku. Ali, to što se dogodilo je istorija. Pričao sam sa Jankom o tome i to je iza nas. Mislim da će atmosfera biti fer i onakva kakva treba da bude u finalu ovako velikog takmičenja. Oba tima su osvajala Dejvis kup tako da znamo o čemu se ovdje radi...", rekao je Štepanek u utorak poslije treninga svog tima, na čijoj klupi neće biti bolesnog selektora Jaroslava Navratila.

"Stalno se čujemo i rekli smo mu da ne brine, da će sve biti u redu. Znamo da će on uraditi sve što može da dođe, ali imamo samo jedan život i zdravlje je najbitnije", izjavio je Štepanek o Navratilu, koji je krajem prošle sedmice hospitalizovan u svojoj zemlji zbog plućne embolije.

Na kraju, srpske novinare zanimalo je koji je recept za uspeh koji Štepanek ima kod žena, jer se u karijeri zabavljao, vjerio i ženio sa nekoliko poznatih teniserki, ali i modela. Među njima su Martina Hingis, Nikol Vaidišova, Petra Kvitova...

"Mislim da je to pitanje za njih, neću pričati o sebi", rekao je Štepanek krijući osmijeh.

Na insistiranje da mora da postoji "nešto", odgovorio je na srpskom, koji dobro razumije jer je tokom karijere često bio sparing partner našim igračima:

"Fora", namignuo je Štepanek, ali insistirao:

"Pitajte njih..."

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Clive Brunskill/Stephen Lovekin )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC