• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEJVIS KUP: Teško Srbima, Janko van stroja!

Janko Tipsarević nije uspio da se oporavi od povrede pete i velike su šanse da propusti finale Dejvis kupa sa Česima. Ili je to samo trik domaćina?

 DEJVIS KUP: Teško Srbima, Janko van stroja! Izvor: MONDO

Taktički trik ili surova istina?

Da li vijest o povredi Janka Tipsarevića samo pokušaj stručnog štaba srpske Dejvis kup reprezentacije da se Česi zavaraju pred beogradsko finale ili je zaista riječ o neprijatnoj vijesti za sve ljubitelje tenisa u Srbiji, a posebno za članove srpskog tima.

Srbija sa ili bez drugog reketa u velikom finalu prestižnog takmičenja?

Odgovor ćemo saznati u naredna dva, najviše tri dana, rekao je za "Novosti" ljekar nacionalnog tima Srbije Zdeslav Milinković.

Prema njegovim riječima, situacija je vrlo delikatna i veće su šanse da će Tipsarević da propusti finale nego da izađe na megdan braniocu trofeja.

"Riječ je o hroničnoj povredi pete zbog koje je bio odvojen sa terena u posljednje vrijeme. Ipak, konačno je počeo da se oslanja na nju, i da trenira sa malo većim naporom. Još je rano bilo šta da kažemo, pratimo situaciju i odluku ćemo doneti do žrijeba", kaže doktor Milinković.

Tipsarević je zbog povrede pete još polovinom oktobra izjavio da će do kraja sezone odigrati samo još Dejvis kup finale, a da će ostale turnire propustiti.

"Već duže vrijeme vučem povredu lijeve noge i naredni period moram da iskoristim za potpuni oporavak, jer igranje pod bolom nije nimalo zabavno. Trenutno imam jedan cilj u životu: da zdrav zaigram za Srbiju u finalu Dejvis kupa od 15. do 17. novembra u Beogradu. Hvala svima na podršci i razumijevanju", napisao je Tipsarević na svojoj Facebook stranici prije skoro tri nedjelje.

Ako Tipsarević na kraju zaista bude van stroja, u finalu Dejvis kupa neće nastupiti čak dvojica igrača koji su prije tri godine imali vrlo važnu ulogu u osvajanju jedine "salatare" za Srbiju.

Još od ranije je poznato da Viktor Troicki ne može da igra zbog suspenzije.

(MONDO, foto: Beta/AP/Eugene Hoshiko, AP Photo/Marko Drobnjakovic)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC