• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Biće dana za megdana

Selektor srpske Dejvis kup reprezentacije iskreno priznao da je Češka zasluženo trijumfovala, ali i poručio da će se Srbija i u budućnosti pitati.

 Obradović: Biće dana za megdana Izvor: MONDO

San je gotov za Srbiju. Češka reprezentacija je sa dvojicom igrača (Radekom Štepanekom i Tomašom Berdihom) uspjela da odbrani trofej u Dejvis kupu.

Novak Đoković je donio dva važna poena Srbiji, ali trebalo je još neko da donese onaj treći. Nije ga ili ih Srbija imala u ovom trenutku. Odsustvovanje Janka Tipsarevića i Viktora Troickog pokazalo se kao nenadoknadiv gubitak za "orlove".

Selektor srpskog tima Bogdan Obradović je uz čestitke Česima, ali je poručio i da Srbija ima čemu da se nada u budućnosti.

"Bez Janka i Viktora šanse su nam bile umanjene... Ipak, kad se sve sabere možemo da budemo zadovoljni cijelom sezonom. Svaka čast Novaku i na svim njegovim pobjedama, Nenadu (Zimonjiću) takođe, Ika (Ilija Bozoljac) je imao svoje trenutke... Imamo dobre mlade igrače u ekipi i ovo ćemo iskoristiti za budućnost, jer će ova reprezentacija biti na okupu. Ima dana za megdana", sabrao je Obradović utiske na "prvu loptu", odmah poslije završetka Dejvis kup finala.

Selektor Srbije je posebno potencirao jednu važnu stvar - da svi teniseri hoće da igraju za svoju reprezentaciju.

Poslije ubjedljivog poraza Dušana Lajoviča od Radeka Štepaneka u odlučujućem meču finala, svi iz stručnog štaba i ostali igrači su došli do mladog tenisera i zagrlili ga.

"To je normalno, svi se osjećamo kao jedan. Važno je da je i on postao dio ekipe i ovo mu je značajno iskustvo", rekao je Obradović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC