• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujasinović: Rezultat u drugom planu

Trener Partizanovih vaterpolista kaže da je bitno da njegova ekipa raste iz utakmice u utakmicu, a ne da razmišlja o rezultatima u Ligi šampiona.

 Vujasinović: Rezultat u drugom planu Izvor: MONDO

Takmičenje u Ligi šampiona počinje ove nedjelje, a Partizan će u srijedu od 20 sati igrati u Italiji protiv Breše utakmicu prvog kola Grupe B.

U toj grupi su još Radnički iz Kragujevca, Oradea, Špandau i Galatasaraj.

Trener crno-bijelih Vladimir Vujasinović rekao je da ove sezone rezultati u elitnom takmičenju nisu u prvom planu, već da je cilj da tim "raste" iz utakmice u utakmicu.

"Breša ima prepoznatljiv stil igre, agresivan i tvrd. Moramo da izdržimo prvi nalet. Rezultati nam nisu u prvom planu, bitno je da rastemo iz meča u meč. Na pravom smo putu. Nadam se zrelijoj igri nego protiv Crvene zvezde i da ćemo ispraviti greške koje smo pravili u tom susretu", rekao je Vujasinović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan je prošle sezone u osmini finala izbacio Brešu, pobjedama od 9:5 i 7:6, a Vujasinović je rekao da su crno-bijeli pobijedili teže nego što to rezultat pokazuje.

"Ekipa Breše se mnogo izmijenila u odnosu na prošlu godinu kada smo igrali sa njima. Rezultatski smo ih prošli lakše nego što je to stvarno bilo. Doveli su mnogo mladih igrača, a to su uglanovm reprezentativci Italije, Crne Gore i Španije"
, rekao je Vujasinović.

Za razliku od trenera, vaterpolisti Miloš Ćuk i Dušan Mandić, kao i predsjednik kluba Aleksandar Šoštar, mnogo više pažnje poklanjaju učinku tima.

Ćuk je rekao da će crno-bijeli ići na pobjedu u Breši.

"Imali smo priliku prošle godine da igramo sa Brešom, to je 'vruć' teren, igraju agresivno, ako budemo izdržali njihovu agresivnu igru i popravimo igru u odbrani imamo šansu. Ne idemo da ostvarimo dobar rezultat, da izgubimo sa jednim golom razlike ili slično, nego da pobijedimo. Nadamo se najboljem", rekao je Ćuk.

Mandić, takođe, vjeruje u pobjedu.

"To će biti najteže gostovanje na kome sam bio u dosadašnjoj karijeri. Tamo sudije puštaju igru 'preko glave', agresivnu igru. Daćemo sve od sebe, mislim da možemo da pobijedimo i da ćemo se dobro pokazati", rekao je Mandić.

Predsjednik Partizana Aleksandar Šoštar rekao je da crno-bijeli sa podmlađenom ekipom ulaze u takmičenje i da je cilj da se pokažu najbolje što mogu u Ligi šampiona.

"Ove godine nastupamo sa podmlađenom ekipom. Iskustvo će biti veliki problem. Imamo veliki potencijal, ali biće potrebno vrijeme da se iskaže. Zadatak je da se predstavimo najbolje što možemo, da li će to biti dovoljno, ne znam", rekao je on.

"Cilj je da doguramo što dalje u Ligi šampiona. Neće nam biti nimalo lako. Vjerujemo u sebe, ako pružimo maksimum možemo daleko", dodao je on.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC